Speurders weten hoe de moordenaar van Ingrid (26) eruitziet: voor het eerst robotfoto gemaakt op basis DNA dader

De speurders die de moord op Ingrid Caeckaert uit 1991 moeten ophelderen, weten nu dankzij DNA-onderzoek hoe de dader eruitziet. Het zou de allereerste keer zijn dat het Belgische gerecht dergelijke mogelijkheid benut.

 

Meer krantenkoppen in België

Nacht van de Makers in Brugge: Bruges Fourchette is most wanted souvenir

Op de Nacht van de Makers in Brugge kregen acht makers het kwaliteitslabel Handmade in Brugge en ontving goudsmid Lore De Backer de ‘Prijs Jonge Makers’. Het opmerkelijke hebbeding The Bruges Fourchette, een frietvorkje in de vorm van het Belfort, werd er uitgeroepen tot Most Wanted Souvenir.
The post Nacht van de Makers in Brugge: Bruges Fourchette is most

Lees meer »

Shakedown Nieuwkerke ideale opwarmer voor Ardeca Ypres Rally

Zoals vanouds konden de deelnemers aan de Ardeca Ypres Rally hun rallywagen aan een laatste test onderwerpen tijdens de jaarlijkse shakedown in Nieuwkerke. Net zoals in Boezinge gisteren, was het ook in de Heuvellandse gemeente terug op de koppen lopen, en mogelijks had het mooie weer daar wel een aandeel in.
The post Shakedown Nieuwkerke ideale opwarmer voor Ardeca

Lees meer »

Het regent klachten over schade door Fiberklaar: “Onze authentieke gevel kunnen we niet meer herstellen”

Beschadigde gevels en opritten, barsten in de muren, kapotte gasleidingen: het is maar een greep uit de problemen die Fiberklaar veroorzaakt. Als dochteronderneming van Proximus leggen ze in heel Vlaanderen een glasvezelkabel voor supersnel internet. Maar bij de installatie loopt het zó vaak mis dat al minstens 8 van de 100 gemeenten de werken stillegden. Ook het aantal klachten stijgt:

Lees meer »

“Groener, veiliger en vrolijker”: Vergroening Stationsplein sluitstuk van twee jaar durende metamorfose stadscentrum Roeselare

De vergroening van het Stationsplein is het sluitstuk van een twee jaar durende metamorfose van het stadscentrum. Het speelpleintje, verschillende kunstwerken en een pak meer groen moeten voor een veiliger en vrolijker gevoel zorgen, aldus burgemeester Kris Declercq.
The post “Groener, veiliger en vrolijker”: Vergroening Stationsplein sluitstuk van twee jaar durende metamorfose stadscentrum Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man beklimt beroemde fontein in Rome, maar wordt achternagezeten door agenten: “Kat- en muisspel op fontein duurde zeker 5 minuten”

Een 27-jarige Oekraïner probeerde dinsdag op een van de stenen paarden van de Trevifontein in Rome te rijden. De man beklom het meer dan 260 jaar oude bouwwerk, maar Italiaanse politiemannen kregen hem al snel in de gaten en probeerden hem bij de kraag te vatten. “Maar hij kon telkens uit hun greep ontsnappen”, aldus de Kosovaarse toerist die alles

Lees meer »

En plots is de bizarre tattoo van Engelse EK-analist een item: “Snap dat het niet voor iedereen is”

Een online thema gisteravond: de tatoeage van Joe Hart (37), gewezen doelman van onder anderen Manchester City en Engeland en tijdens dit EK voetbal te zien op BBC One als analist. In aanloop naar Engeland – Servië was zijn opvallende ‘blackwork’ tattoo op de onderarm te zien en dat lokte heel wat verdeelde reacties uit. Hart heeft dezelfde soort tatoeages

Lees meer »