Shoppen bij de buren: STVV-coach Fink deze week van Genk, volgen Smets en Steuckers?

Shoppen bij de buren. Racing Genk, dat komend weekend nog aan de bak moet tegen AA Gent, heeft STVV-trainer Thorsten Fink zo goed als binnen. De Duitser wordt in de Cegeka Arena de opvolger van Wouter Vrancken en neemt mogelijk spelers Matte Smets en Jarne Steuckers mee. 

Meer krantenkoppen in België

Beheerder begraafplaats schrijft opmerkelijke kerkhofverhalen: “Neen, géén deprimerend boek”

Koen Verwaerde (69) schreef over het leven op de stedelijke begraafplaatsen een opmerkelijke boek. Met daarin verhalen over emotionele en humoristische momenten. Verwaerde toont de ziel van de begraafplaatsen. “Ik schreef steeds met respect. Het is een eerbetoon aan de overledenen en wie achterblijft”, zegt de Oostendenaar. ‘Hoor, wie klopt daar’ geeft een kijk achter de schermen.
The post

Lees meer »

NOG ÉÉN KEER CRISTIANO (deel 2). Van CR7 tot ongewenste vedette: zwevend op ongeziene hoogtes, maar ook de diepste smart

In het voorjaar van 2025 wordt Cristiano Ronaldo 40. Enkele maanden later loopt zijn contract bij Al-Nassr in Saudi-Arabië af. Euro 2024 wordt het laatste kunstje van CR7. Net voor de finale voorstelling van Cristiano blikken we eigenzinnig terug op twee decennia vol dramatiek, controverse, vreugde en verdriet, liefde en leed, maar ook twee decennia boordevol prijzen en weergaloze goals.

Lees meer »

Werken Sint-Michielsplein tijdelijk stilgelegd door archeologische vondst

De werken voor de heraanleg van het Sint-Michielsplein gingen van start op maandag 17 juni. Bij het archeologische onderzoek werden ondergrondse muren en aardewerk blootgelegd bij het graven van de proefputten. Dit zorgt ervoor dat de werken noodgedwongen tijdelijk moeten worden stilgelegd.
The post Werken Sint-Michielsplein tijdelijk stilgelegd door archeologische vondst appeared first on KW.be.

Lees meer »

Herboren Duivels staan op één punt van 1/8ste finales

Met een terugkeer naar de oude waarden grepen de Rode Duivels hun eerste winst op Euro 2024. Een ontketend België speelde zijn beste toernooiwedstrijd sinds Euro 2020. Alleen doelpunten scoren blijft een werkpunt willen de Duivels ook verder kijken dan de 1/8ste finales.

Lees meer »

Kaat (24) opent voor de vijfde keer haar Smoothiebar in Ingelmunster: “Met aangepaste drankkaart”

Tot en met zondag 15 september is iedereen tijdens het weekend voor het vijfde jaar op rij welkom in de zomerbar van Kaat Neerinck (24) in de Oostrozebekestraat 287a. Het aantal zitplaatsen werd opgetrokken en ook de menu- en drankkaart werd aangepast.
The post Kaat (24) opent voor de vijfde keer haar Smoothiebar in Ingelmunster: “Met aangepaste drankkaart” appeared

Lees meer »

Nieuwe details bekend uit medische audit ZNA Cadix: artsen startten mogelijk foutief kankerbehandeling op

Er is nieuwe informatie opgedoken uit de medische audit van de dienst radiologie van ZNA Cadix in Antwerpen. Daaruit zou nogmaals blijken dat er zware medische fouten werden gemaakt. Dat berichten de kranten van ‘Mediahuis’. Zo vertellen bronnen dat het ziekenhuis bij minstens één patiënt een kankerbehandeling opstartte, zonder dat de patiënt kanker had. “Bij de vaststelling en opvolging van

Lees meer »