Sauna- en wellnesscomplex helemaal afgebrand in Temse 

In Tielrode bij Temse is een sauna- en wellnesscomplex helemaal afgebrand. Er vielen geen gewonden, want er waren geen klanten in het gebouw. Ook de uitbaters waren er niet. 

Meer krantenkoppen in België

Grensbewaker gewond bij schietpartij aan Grieks-Turkse grens

Aan de Grieks-Turkse grensrivier Evros is een Griekse grensbewaker gewond geraakt toen hij beschoten werd. De Griekse politie zegt dat de schoten afgevuurd werden aan de Turkse zijde van de rivier. Griekse grensbewakers hadden net een illegale oversteek van de grens van Turkije naar Griekenland verhinderd.

Lees meer »

Walvis doet boot kapseizen en gooit twee mensen overboord

Een bultrugwalvis heeft bij New Hampshire een boot doen kapseizen en twee mensen het water in laten vliegen. Twee broers van 16 en 19 die in een nabijgelegen bootje vaarden, konden het tafereel vastleggen. Op de video is te zien hoe de bultrugwalvis plotseling uit het water opduikt voordat hij een klein vaartuig van 7 meter omgooit. Bekijk de beelden

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Jong KAA Gent opent ploegvoorstelling, Buffalo-fans wachten vol ongeduld op eerste elftal

Dag vier van de Gentse Feesten is in mineur begonnen. Het ‘Botram!’-kraam werd gevandaliseerd door vleesliefhebbers. Gelukkig heeft het Sint-Baafsplein vanavond heel wat in petto om de sfeer weer op te krikken. Daar wachten de Buffalo-fans momenteel vol ongeduld op de eerste ploeg. Om 23 uur zal Eurosong-winnaar Johnny Logan op het podium klimmen. Mis niets van deze Gentse Feesten

Lees meer »

Op de Kemmelberg ligt nu ook een strand

Op een flank van de Kemmelberg, de hoogste heuvel van West-Vlaanderen, duikt plots een strand op. “Vroeger had men hier schrik om ‘van de moare bereen’ te worden.”
The post Op de Kemmelberg ligt nu ook een strand appeared first on KW.be.

Lees meer »