Rusland haalt banden met Taliban verder aan en nodigt groepering uit op economisch topforum

Rusland is van plan om de Afghaanse Taliban uit te nodigen voor een belangrijk economische forum in Sint-Petersburg in juni. Dat meldt het Russische staatspersbureau ‘TASS’ op basis van informatie van het ministerie van Buitenlandse Zaken. 

Meer krantenkoppen in België

Na de uitspraken van Linde Merckpoel en Siska Schoeters: schrikken ook deze bekende vrouwen mannen af?

“Ik geloof oprecht dat er heel veel mannen rondlopen die het écht niet aankunnen dat hun vrouw succesvoller is dan zijzelf.” Het is een opmerkelijke uitspraak van Siska Schoeters (42) en Linde Merckpoel (39) in het weekblad ‘HUMO’. Maar klopt het ook? Voelen mannen zich bedreigd door het succes van hun partner? ‘TV Familie’ vroeg het aan onder meer Joke

Lees meer »

Post Title

Het grauwgrijze, natte weer treitert niet alleen al maanden ons gemoed, het pakt nu ook in onheilswolken samen boven onze economie. Voor de kassa van deze drie Vlaamse ondernemers is elke regenbui nu echt wel de druppel te veel. “De verkoop is gekelderd. Zoiets maakten we nog nooit mee.” Dit betekent het kletsnatte voorjaar voor An, die een dakwerkbedrijf runt,

Lees meer »

HELP TEDESCO. Wie moet geschorste Lukebakio vervangen? Kies hier uw basiself voor België-Oekraïne

Na de 2-0-zege tegen Roemenië wacht de Rode Duivels woensdag tegen Oekraïne (18u) hun derde EK-wedstrijd. Met welke elf moet Tedesco van start gaan in Stuttgart? Blijven Vertonghen, Theate en Tielemans in jouw basiself? Opgelet: Lukebakio, de vierde wissel die onze bondscoach doorvoerde tegen de Roemenen, kan wegens een gele schorsing niet meespelen. Breng uw stem uit in onderstaande tool.

Lees meer »

Van Grieken over pijnlijke vertoning met Petra De Sutter in ‘Het conclaaf’: “Ik heb mijn excuses aangeboden”

Vlaams Belangvoorzitter Tom Van Grieken heeft na een vervelende situatie tijdens een woke-debat in ‘Het conclaaf’ zijn excuses aangeboden aan Petra De Sutter (Groen). Dit bevestigde hij in ‘De Afspraak’. “Plots ging het over Petra’s persoon”, zegt Van Grieken. “Dat heb ik nooit gewild. Wie mij kent, weet dat ik nooit de intentie heb om mensen te kwetsen.”

Lees meer »

Kortrik Olympic brengt dit weekend de Olympische Spelen naar Buda Beach

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni organiseert Team Sport ‘Kortrik Olympic’ op Buda Beach. Het “Olympisch Dorp” is gratis toegankelijk tussen 14 en 17 uur. Je kan er kijken naar demo’s of zelf deelnemen aan verschillende sporten zoals boulderen, skaten, breakdancen, 3×3 basketbal of BMX’en.
The post Kortrik Olympic brengt dit weekend de Olympische Spelen naar Buda Beach

Lees meer »