Presidentsvrouw van Nigeria haalt uit naar Meghan Markle over ‘te naakte’ outfits tijdens bezoek aan het land

De Nigeriaanse First Lady, Oluremi Tinubu, was niet onder de indruk van Meghan Markle (42) tijdens haar bezoek aan het land afgelopen maand. De vrouw van de president vond dat Markle pronkte met haar ‘naaktheid’ en lijkt daar stevig naar uit te halen in een toespraak. “We houden hier geen Met Gala.” 

Meer krantenkoppen in België

Divisie 2, het eendaagse alternatief: Aparte nevenwedstrijd op zaterdag lokt vooral streekrijders

De Ypres Rally is dit jaar in zowel Divisie 1 als Divisie 2 van het Belgisch kampioenschap vertegenwoordigd. Divisie 2 moet als apart kampioenschap nog wat zijn weg vinden, maar de nevenwedstrijd op zaterdag is in elk geval populair bij heel wat streekrijders.
The post Divisie 2, het eendaagse alternatief: Aparte nevenwedstrijd op zaterdag lokt vooral streekrijders appeared first

Lees meer »

Pol Deturck nieuwe voorzitter Ondernemers voor Ondernemers: “Afrika wordt heel belangrijk voor Europa”

Pol Deturck (61) is sedert deze week voorzitter bij Ondernemers voor Ondernemers, een organisatie die bedrijfsleiders in Afrika coacht en hen ook steun biedt via leningen. De Bellegemnaar, die tot voor kort actief was als CEO bij Beaulieu International Group (B.I.G.), ziet het helemaal zitten. “Afrika wordt heel belangrijk voor Europa”, zegt hij.
The post Pol Deturck nieuwe voorzitter

Lees meer »

Tool zorgde voor uitverkochte eerste Graspop-dag: opdringerige fans jaagt frontman weg met paintballgeweer

14 november 2023. Tool wordt in primeur aangekondigd als headliner van Graspop Metal Meeting. Een unicum, want de Amerikanen stonden nooit eerder in Dessel. Dat het Belgische publiek hen daar duidelijk wil zien, blijkt wanneer twee weken later de ticketverkoop start. De eerste festivaldag is onmiddellijk uitverkocht, met dank aan Tool. Waarom is de metalband uit Los Angeles zo populair,

Lees meer »

“We geloven er nog in”: EK-dorp houdt de moed erin

De voetbalfans op het Nelson Mandelaplein blijven erin geloven. “Het is altijd afwachten wat de eerste wedstrijd zal geven. De oefenmatchen waren ook niet denderend, maar ik geloof erin”, zegt Alessio De Min. Hij support samen met Hamza El Mnaouch en Jolien Tytgat.
The post “We geloven er nog in”: EK-dorp houdt de moed erin appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rapper FabioW is de internetsensatie van het moment: “Met ‘Rapper zoekt vrouw’ ga ik op TikTok opzoek naar een lief”

Wie tegen de jongeren van nu ‘Ik had koud’ zegt, zal aangevuld worden met ‘brr brr’. En dat komt door TikTok-sensatie FabioW, de artiestennaam van rapper Sebastiaan Van Tilborgh (26). Met het nummer ‘GTA’ heeft hij zijn allereerste hit te pakken. “Ik had niet verwacht dat het met dit nummer zou zijn, maar dat ik een hit ging scoren, zag

Lees meer »

OPINIE Beter om zes uur thuis dan om vijf uur in het ziekenhuis

Beter om zes uur thuis dan om vijf uur in het ziekenhuis. Die wijze boodschap prijkte jarenlang op een bord in Bovekerke, het dorp bij Koekelare waar ik opgroeide. Het was de tijd waarin je buiten de bebouwde kom nog 90 mocht rijden en veel autobestuurders dat cijfer interpreteerden als de minimumsnelheid. Het fietspad langs
The post OPINIE Beter

Lees meer »

Alles moet weg bij interieurketen Casa: geraakt het bedrijf met nieuwe strategie eindelijk uit rode cijfers?

De Kempense interieur- en decoratieketen Casa is gestart met een grote uitverkoop. Zowel in de winkels als op de webshop worden kortingen van 20 tot 70 procent gegeven, als je twee stuks van een product koopt. “Het is goed dat er iets gebeurt. Want zonder veranderingen stevenen we af op het faillissement”, zegt Johan Van Loon, secretaris van de christelijke

Lees meer »