PORTRET. Natalie Harp (32), als ‘menselijke printer’ het nieuwe lievelingetje van Donald Trump

De Amerikanen zijn in de ban van ‘de menselijke printer’, alias Natalie Harp (32). De jonge, blonde vrouw werkte zich in geen tijd op tot de persoonlijk assistente van Donald Trump en voorziet haar baas voortdurend van vers afgedrukte quotes en ander papierwerk. Met haar draagbare printer volgt ze de voormalige (en toekomstige?) Amerikaanse president zelfs tot op de golfbaan. Harp herstelde naar eigen zeggen dankzij Trump van botkanker. 

Meer krantenkoppen in België

Dronken vrachtwagenchauffeur rijdt zich vast op kruispunt in Leuven

In het centrum van Leuven heeft een dronken vrachtwagenchauffeur zich vastgereden op een rotonde. Hij bleef maar vooruit- en achteruit manoeuvreren, maar geraakte niet weg. De politie kon de vrachtwagen uiteindelijk wel van het kruispunt wegrijden. De bestuurder wasdronken, hij ontnuchterde in de cel en is zijn rijbewijs kwijt.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Poetin werd feestelijk ontvangen door ‘zijne maat’ Kim Jong Un. Al moet je daar toch altijd wat opletten met ballonnetjes… ?
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Terugkrijgen verloren voorwerp kost voortaan 12,25 euro bij De Lijn

Wie een voorwerp heeft verloren op een bus of tram of aan een halte van de Vlaamse openbaarvervoermaatschappij De Lijn, moet voortaan 12,25 euro betalen om dat terug te krijgen. Voor die prijs wordt het voorwerp wel door de postbode thuis afgeleverd. Dat heeft De Lijn woensdag aangekondigd.
The post Terugkrijgen verloren voorwerp kost voortaan 12,25 euro bij De

Lees meer »

Dan toch geen competitiehervorming: profclubs raken het niet eens, Pro League met play-offs én puntendeling blijft

De algemene vergadering van de Pro League over een nieuw competitieformat voor het seizoen 2025-2026 is op een sof uitgedraaid. Geen enkel van de drie voorstellen haalde bij de Belgische profclubs de vereiste tweederdemeerderheid. Daardoor blijft alles bij het oude: een competitie met 16 teams, play-offs én een puntenhalvering. Lees meer bij de collega’s van Sporza.

Lees meer »

KIJK. ‘Sporza’-journalist Peter Vandenbempt en Gert Verheyen steken de draak met blote vrouwenbenen-incident van Ruben Van Gucht

Sportjournalist Ruben Van Gucht (37) zorgde afgelopen zaterdag voor een hilarisch moment. Tijdens een live-gesprek tussen Ruben Van Gucht en Anja Daems op Radio 2 verschenen er plots blote vrouwenbenen op een bed in beeld. Ook collega Peter Vandenbempt, bekend van Sporza, en voormalig Rode Duivel Gert Verheyen hebben dit niet onopgemerkt gelaten. Ze maken nu in een nieuwe video

Lees meer »

Rode Duivels starten EK met verrassende nederlaag tegen Slowakije, 2 treffers Lukaku afgekeurd

De Rode Duivels zijn maandagavond in het Deutsche Bank Park in Frankfurt am Main hun EK gestart met een verrassende 0-1-nederlaag tegen Slowakije. Voor Domenico Tedesco was het de eerste nederlaag als Belgisch bondscoach, na een ongeslagen reeks van vijftien wedstrijden.
The post Rode Duivels starten EK met verrassende nederlaag tegen Slowakije, 2 treffers Lukaku afgekeurd appeared first on

Lees meer »

Hoogtewerker van voegwerker gestolen in de Parklaan in Geluwe

In Geluwe is in de wijk Witte Poort in de Parklaan een hoogtewerker gestolen. Enkele weken geleden verdween al een bestelwagen van de firma Winfera met voor 50.000 euro werkmateriaal in de Geluwestraat in Wervik en vorige week werd in dezelfde gemeente een camionette met een laadbak van de APK Group in de Aststraat gestolen.
The post Hoogtewerker van

Lees meer »

Blijf ik beter niet meer bevriend met mijn ex?

Voor deze rubriek luisteren we gesprekken af, checken we de mails die u ons stuurt, of pikken we iets op wat in de lucht hangt en distilleren we er een kwestie uit. Die leggen we voor aan drie redacteurs en lezers uit drie verschillende generaties. Deze week: misschien kunnen exen geen vrienden zijn?

Lees meer »

‘Bosapen’, een ‘verwijfde’ Billie en kinderporno: VRT blijft achter 19 geschrapte afleveringen van ‘F.C. De Kampioenen’ staan

‘F.C. De Kampioenen’ drukt nog maar eens op de ‘reset’-knop. Vanaf vandaag starten de herhalingen op VRT namelijk opnieuw bij aflevering één. Na een hoop commotie blijft de omroep er ook nu bij om negentien van de verhalen niet uit te zenden op televisie. Om welke gaat het? En wat om welke uitspraken gaat het precies?

Lees meer »

Jean-Marie liep al 105 marathons: “ik heb nog nooit opgegeven”

In de meer dan 30 jaar dat Grijslokenaar Jean-Marie Vandenheede (63) de loopmicrobe te pakken kreeg, heeft hij reeds 105 marathons op zijn palmares. Zijn eerste liep Vandenheede in Rotterdam op 18 april 1993 en de 100ste marathon dateert van 18 september 2022 met start in Diksmuide.
The post Jean-Marie liep al 105 marathons: “ik heb nog nooit opgegeven”

Lees meer »