Personeel van ziekenhuis in Geel klaagt toxisch gedrag van diensthoofd aan

Een arts zorgt volgens een aantal (ex-)medewerkers van het Ziekenhuis Geel door zijn toxisch gedrag voor een onhoudbare werksfeer. Het diensthoofd zou erg opvliegend zijn en verpleegkundigen, jonge artsen(-in-opleiding) en soms zelfs patiënten de huid vol schelden.

 

Meer krantenkoppen in België

Supporter mee voor de Belgen op het Polenplein

Nadat het overdag al erg druk was in het stadscentrum voor de Roeselaarse batjes, troepten ’s avonds heel wat supporters van de Rode Duivels samen op het Polenplein.
The post Supporter mee voor de Belgen op het Polenplein appeared first on KW.be.

Lees meer »

Winkelketen Action leent miljarden om eigenaars te belonen

De Nederlandse budgetwinkelketen Action, ook actief in België, leent omgerekend bijna 1,8 miljard euro om grootaandeelhouder 3i en andere eigenaars mee te belonen. Dat blijkt uit een rapport van kredietbeoordelaar Moody’s, dat ondanks de hogere schuldenlast positief blijft over het bedrijf.

Lees meer »

Brandweerdorp te gast tijdens de Keikopbraderie

Brandweer Westhoek komt naar de Grote Markt van Poperinge met demonstraties en infostands. Het brandweerdorp krijgt ook het bezoek van Wouter Bruneel. Hij speelt het personage van Boris in de VRT 1-serie Onder Vuur.
The post Brandweerdorp te gast tijdens de Keikopbraderie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Raoul Lambert viert mee met Blauw Zwart Veurne

Supportersclub Blauw Zwart Veurne ontving alle leden op het jaarlijkse eetfestijn. Ongeveer 80 Club Brugge-supporters konden smullen van heel wat lekkers op de barbecue. Hun eregast Raoul ‘Lotte’ Lambert, een icoon binnen de blauw-zwarte familie, stond centraal bij het feestgedruis.
The post Raoul Lambert viert mee met Blauw Zwart Veurne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hij leek een succesvolle advocaat met dure auto’s, vastgoed en een jacht. Toen kwam de waarheid aan het licht

Een joviale dorpsadvocaat uit Merksem, waar de gewone werkmens aanklopte voor huurgeschillen, echtscheidingen of erfeniskwesties. Meester Marc Gadisseur (65) genoot een onberispelijke reputatie, tot hij in 2019 ontmaskerd werd als een meedogenloze oplichter. Hij lichtte zijn cliënten op voor meer dan 12 miljoen euro, om zijn honger naar luxe te stillen.

Lees meer »

Poetin kreeg zeldzame honden cadeau van Kim Jong-un

De Russische president Vladimir Poetin heeft tijdens zijn bezoek aan Noord-Korea twee honden cadeau gekregen van leider Kim Jong-un. Dat bericht het Zuid-Koreaanse persagentschap Yonhap donderdag. De honden zijn van het lokale en zeldzame ras Pungsan.

Lees meer »

“Zoals Maradona en Kaka”: ‘guardioleske’ De Bruyne gooit hoge ogen in buitenland en ook Duivels scoren punten

Oef. We leven weer. En minstens zo belangrijk: de Rode Duivels hebben zich weer met het voetbal verzoend. Dat werd opvallend belicht in de buitenlandse media, die het hebben over een geweldige wedstrijd tegen Roemenië (2-0) in een zinderende ambiance. Van het beste op dit EK voetbal al gezien, zelfs. Al steekt één man er met kop en schouders bovenuit:

Lees meer »