Nieuwe foto’s doen fans nog meer zorgen baren om ‘Peaky Blinders’-ster Paul Anderson

Paul Anderson (46), die de rol van Arthur Shelby vertolkt in de populaire reeks ‘Peaky Blinders’, liet z’n fans schrikken. In nieuwe foto’s die zijn opgedoken ziet hij er enorm slordig en onverzorgd uit. 

Meer krantenkoppen in België

Zus van Carine uit ‘Nonkels’ op lijst gemeenteraadsverkiezingen in Wevelgem

Groen Wevelgem maakte in januari bekend aan de gemeenteraadsverkiezingen in oktober deel te nemen met een verruimde formule: ‘Meer dan Groen Wevelgem’, met dit keer ook onafhankelijke kandidaten. Groen telt momenteel vier zetels in de gemeenteraad. Eerder werd al bekendgemaakt dat fractieleider Carlo De Winter lijsttrekker wordt. Ondertussen werden meer namen en plaatsen voorgesteld. Annelies Van Hecke, zus van Isabelle,

Lees meer »

Historische verplaatsing voor 1.000 Cerclefans die in Schotland hun ploeg aanmoedigen

Zo’n duizend Cerclefans zijn in het Schotse Kilmarnock om hun ploeg donderdagavond na veertien jaar nog eens aan te moedigen tijdens een Europese wedstrijd, zij het in de tweede voorronde van de Europa League. Circa honderd supporters en vips van Business Kring 12 stapten woensdagmiddag samen met de spelersgroep, medewerkers en de technische staf in Oostende mee het vliegtuig op

Lees meer »

Junior Ylken Seynave (17) wint BK mountainbike en pakt zo haar derde Belgische titel van het seizoen

Bijzonder straffe prestatie van junior Ylken Seynave (17) uit de Moerput in Geluwe. Zondag won ze in Beringen het BK mountainbike, dit seizoen meteen al haar derde tricolore. In januari werd ze in Meulebeke verrassend Belgisch kampioen veldrijden bij de junioren. Later won ze ook het BK tijdrijden.
The post Junior Ylken Seynave (17) wint BK mountainbike en pakt

Lees meer »

KIJK. Koninklijke familie samen met prinses Elisabeth aangekomen in Oxford voor afstudeerceremonie

Prinses Elisabeth (22) studeert vandaag af aan de prestigieuze universiteit van Oxford. Ze heeft er drie jaar lang een bacheloropleiding Geschiedenis en Politiek gevolgd. Tijdens een plechtige ceremonie in het Sheldonian Theatre, in toga, krijgt ze straks haar diploma. Zonet is de koninklijke familie, samen met onze kroonprinses, al aangekomen bij de residentie van de rector in Oxford.

Lees meer »

“Het Europese niveau is cruciaal, maar vreemd genoeg vinden onze partijvoorzitters niemand om Eurocommissaris te worden”

De partijvoorzitters lijken voorlopig niemand te vinden die voor ons land de komende jaren naar de Europese Commissie gestuurd kan worden. “Dat de Europese vacature voor hen momenteel eerder een vloek dan een zegen is, doet wenkbrauwen fronsen”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “Hoe vaak wordt ons niet verteld dat het Europese niveau cruciaal is? Maar nu ze iemand uit de

Lees meer »

Alpinist maakt dodelijke val op Zwitserse Zumsteinspitze

Twee alpinisten zijn vrijdag ten val gekomen op de Zumsteinspitze, de 4.563 meter hoge top in het bergmassief van de Monte Rosa op de grens van Italië en Zwitserland, in de Zwitserse gemeente Zermatt. Een van hen raakte dodelijk gewond. De tweede, een Zwitser van dertig jaar, raakte zwaargewond.

Lees meer »

Eugène Beernaert volgt zijn goede, maar betreurde vriend Rik Baert op als nieuwe voorzitter Vlaams Belang Izegem

In april moest Vlaams Belang Izegem afscheid nemen van een waar boegbeeld en Vlaams-nationalist in hart en nieren, afdelingsvoorzitter Rik Baert. Recent werd Eugène Beernaert (61) intern verkozen om het voorzitterschap op zich te nemen. “Niettegenstaande de uiterst pijnlijke context en het verlies van een goede kameraad, ben ik heel vereerd met deze kans”, aldus Eugène Beernaert.

The post Eugène

Lees meer »