Nieuw kinderboek laat kinderen meer eten proeven: ‘Kinderen zijn niet te koppig om te proeven, maar te bang’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Belgische sopraan Jodie Devos (35) overleden

De Belgische sopraan Jodie Devos is zondag op 35-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van borstkanker. Dat meldt haar agentschap, Intermezzo. De operazangeres had verschillende concerten moeten afgelasten door haar ziekte.

Lees meer »

HLN ONDERZOEK. Bedot door attest: huis gekocht ‘zonder asbest’, en toch meer dan 500 kg ‘vergif’. “Mijn geld is op en gezondheid kinderen is in gevaar”

Wie een huis koopt, let maar beter op het verplichte asbestattest. Want zelfs dat biedt geen garantie. Het overkwam Maja uit Herentals. Haar pas gekocht ‘asbestveilig’ huis bleek letterlijk vol giftige vezels te zitten. En ze is lang niet de enige die bedrogen werd. De onderzoekscel van HLN sprak met verschillende slachtoffers van valse attesten en zocht uit hoe je

Lees meer »

Belgische sopraan Jodie Devos (35) overleden

De Belgische sopraan Jodie Devos is zondag op 35-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van borstkanker. Dat meldt haar agentschap, Intermezzo. De operazangeres had verschillende concerten moeten afgelasten door haar ziekte.

Lees meer »