Nederlandse Consumentenbond tikt Booking.com op de vinger wegens misleiding consumenten

De internetbedrijven voor hotelboekingen Booking.com en Agoda.com, allebei onderdeel van Booking, blijven consumenten misleiden als die op hun sites een accommodatie willen boeken. Dat stelt de Consumentenbond, de Nederlandse tegenhanger van Testaankoop.

 

Meer krantenkoppen in België

PostNL krijgt fanmail uit eigen land

11:27 ING zet de Nederlandse postbezorger PostNL op de kooplijst. ‘De verbeterde pakjesvolumes en potentiële kostenbesparingen bij een mogelijk soepeler regelgeving zijn hoopgevende trends’, zegt analist Ma…

Lees meer »

Gezicht Rode Duivel Maxim De Cuyper gespot op muur thuisgemeente Heist

Het gezicht van Rode Duivel Maxim De Cuyper is sinds donderdag te bewonderen op de hoek van de Bakkerstraat en Pannenstraat in Heist. Hij is geselecteerd voor het EK en daarom krijgt hij een kunstwerk in zijn thuisgemeente.
The post Gezicht Rode Duivel Maxim De Cuyper gespot op muur thuisgemeente Heist appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GAZA. Bevrijding van vier Israëlische gijzelaars ontaardt in bloedbad: “Minstens 94 doden en 200 gewonden”

Bij de bevrijdingsactie van vier Israëlische gijzelaars zijn volgens de directeur van het Al Aqsa-ziekenhuis minstens 94 doden en 200 gewonden gevallen. “Het hospitaal is in een bloedbad veranderd”, stelt arts Tanya Haj-Hassan van de internationale hulporganisatie MSF (Artsen zonder Grenzen). “Het ziet eruit als een slachthuis, met overal bebloede patiënten en afgerukte ledematen.” Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Rechtbank beveelt internering zwakbegaafd duo na brutale afranseling in het Oostendse daklozenmilieu

De Brugse strafrechtbank heeft de internering bevolen van twee zwakbegaafde Oostendenaars na een zware afranseling in het daklozenmilieu. Na geruchten over pedofilie werd het slachtoffer een klaplong en verschillende breuken geslagen en geschopt. Een van de beklaagden gebruikte daarbij een broeksriem.
The post Rechtbank beveelt internering zwakbegaafd duo na brutale afranseling in het Oostendse daklozenmilieu appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Bart De Wever mag gerust premier worden”

Dit is “geen overwinning”, maar een “historisch moment”, zei MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez op de bijeenkomst van zijn partij in Brussel. De Franstalige liberalen dromen al hardop van een nieuwe ‘Zweedse’ coalitie.

Lees meer »

Websites van Nederlandse rechtse politieke partijen platgelegd door cyberaanval

De websites van verschillende politieke partijen in Nederland zijn donderdag een tijdlang niet of nauwelijks bereikbaar geweest door zogeheten DDOS-aanvallen vanuit het buitenland. Het gaat om de sites van de christendemocratische CDA, de radicaal-rechtse PVV van Geert Wilders en de rechts-populistische partij FVD. In Nederland vinden donderdag de verkiezingen voor het Europees Parlement plaats.

Lees meer »

Ondanks visuele beperking blijft Nancy (51) actief én positief als vrijwilliger: “Op het voetpad loop ik nog het grootste gevaar”

Nancy Carron staat opgewekt in het leven. Niettegenstaande Nancy een beperkt zicht heeft en sedert 2021 met medisch pensioen is, blijft deze gewezen leerkracht niet bij de pakken zitten. Als vrijwilliger bij TOV helpt ze mensen met een psychische kwetsbaarheid.
The post Ondanks visuele beperking blijft Nancy (51) actief én positief als vrijwilliger: “Op het voetpad loop ik nog

Lees meer »