Mieke Opsomer (60), gewezen kleuterleidster en uitbaatster van B&B in de Provence, overleden

In het AZ Delta, campus Roeselare is Mieke Opsomer (60) uit Staden op 24 mei overleden. Ze verloor de oneerlijke strijd tegen een slepende ziekte.

Jarenlang gaf Mieke les aan vrije basisschool De Graankorrel in Kruiseke (Wervik). Ze was er kleuterleidster. Mieke was de schoondochter van wijlen Marcel Trybou, jarenlang sportredacteur bij Krant van West-Vlaanderen.

Frank Trybou en zijn echtgenote Mieke Opsomer stopten met hun jobs en ruilden België voor het zonnige Piolenc in de Provence. Ze namen er een bed and breakfast Les Hauts de Piolenc over en begonnen daar in de paasvakantie van 2015.

Mieke was de mama van twee kinderen, Lien en Wouter. Er zijn daarnaast vijf kleinkinderen.

Omdat ze te veel hun familie misten, stopten Mieke en Frank met hun B&B en gingen in hun appartement in De Panne wonen.

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 1 juni om 11 uur in de aula van Uitvaartzorg Commeyne, Meensesteenweg 380 in Roeselare. Volgens de wens van Mieke wordt gevraagd geen zwarte kledij te dragen.

The post Mieke Opsomer (60), gewezen kleuterleidster en uitbaatster van B&B in de Provence, overleden is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Prijzen voor creatieve kinderen in Komen

Met een kleine stoet begaven leden van de Confrérie des Maîtres Rubaniers zich naar de overdekte markt om de prijzen uit te reiken aan de winnaars van de wedstrijd uitgeschreven naar aanleiding van de feesten van de Marmousets.
The post Prijzen voor creatieve kinderen in Komen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Annelies Verlinden (CD&V) zet rem op ambitie om tegen 20 september nieuwe regering te hebben: “Wij zijn hier niet alleen om blijde boodschappen te brengen”

Ze roemt de discretie van formateur Bart De Wever (N-VA) én zijn ambitie om tegen 20 september met een nieuwe regering te landen, maar toch wil Annelies Verlinden (CD&V) iets duidelijk maken: “Er zit marge op die datum. Europa houdt rekening met onze gemeenteraadsverkiezingen.” En die worden óók voor haar en haar partij belangrijk, want wie woont er nog in

Lees meer »

Recordvangst crystal meth onderschept in Nederland

De Nederlandse douane heeft begin maart ruim 3.200 kilo methamfetamine onderschept bij een controle. De drug, die ook bekendstaat als crystal meth, werd ontdekt in een lading grond uit Mexico. Volgens het Nederlandse Openbaar Ministerie gaat het om de grootste vangst van crystal meth in Nederland tot nu toe en had die een waarde van 22,4 miljoen euro.

Lees meer »

Tadej Pogacar troeft Philipsen af in Nederlands Natourcriterium, blik gaat nu volledig op WK (en niet op Spelen)

Het zijn drukke dagen voor Tadej Pogacar (UAE Team Emirates). Zondag kroonde de Sloveen zich nog met veel overmacht tot eindwinnaar in de Tour de France, twee dagen later kwam hij in actie tijdens het Natourcriterium in het Nederlandse Surhuisterveen. Pogacar won daar voor Jasper Philipsen. Woensdag is er nog een huldiging in zijn thuisland, daarna is het tijd voor

Lees meer »

“Stop met die haat”: Luke Littler vraagt om ex-vriendin Eloise niet langer te bestoken na veelbesproken breuk

Luke Littler (17) heeft een duidelijke boodschap voor zijn fans. De dartssensatie vraagt uitdrukkelijk om te stoppen met haatberichten te sturen naar zijn ex-vriendin Eloise Milburn (21). “Want ík heb de relatie stopgezet”, schrijft Littler op Instagram. Maar zij krijgt er dus blijkbaar wel stevig van langs. De split van de romance werd gisteren bekend en was meteen druk besproken.

Lees meer »

Ex-vriend van Christoff woont nog steeds bij hem: “Maar Ritchie heeft nu een eigen huis gekocht en verhuist binnenkort”

“Een familiefeest of een terrasje doen met vrienden? Mijn agenda laat dat nu toe.” Decennialang stond de zomer voor Christoff (48) gelijk aan hard werken. Maar nu hij en zus Lindsay zelf z’n planning beheren, is er ook meer ruimte voor ontspanning. In ‘Dag Allemaal’ blikt de zanger terug op z’n meest memorabele vakantieherinneringen en verklapt hij hoe het met

Lees meer »