Lardot over veelbesproken VAR-fase in Brugge: “Moment liever niet gehad, maar hebben het goed gedaan”

Jonathan Lardot is voor de tweede keer op rij tot scheidsrechter van het jaar verkozen op de Pro League Awards. De scheidsrechter blikte er ook terug op de veelbesproken VAR-fase die mee over de titel besliste. “We hebben de juiste beslissing genomen.” 

Meer krantenkoppen in België

“Doorheen onze carrières hebben we genoeg aan de kant gezet”: Bart Kaëll na de klaagzang van Wendy Van Wanten over pensioen

“Ik kan er niet eens mijn huis mee onderhouden”, sakkerde Wendy Van Wanten (64) recent over haar pensioen van 1.500 euro. De zangeres moet blijven bijklussen om haar levensstandaard te behouden. Een alleenstaand geval? Of zitten ook haar collega’s met financiële kopzorgen op hun oude dag? Zanger Bart Kaëll reageert: “Ik kom uit een middenstandersfamilie, voldoende geld opzij zetten is

Lees meer »

“Ze gaven meer uit aan hun honden dan aan hun personeel”: rijkste familie van Verenigd Koninkrijk veroordeeld voor uitbuiting

De van oorsprong Indiase familie Hinduja is met een vermogen van meer dan 43 miljard euro de rijkste van Groot-Brittannië maar te gierig om zijn personeel ordentelijk te betalen. De Zwitserse rechtbank veroordeelde vier Hindujas tot 4 en 4,5 jaar cel wegens uitbuiting van hun bedienden. Die kregen hoop en al 6 euro om 18 uur per dag te werken.

Lees meer »

Celstraffen van 6 tot 9 maanden voor hackende ex-werknemers van fruithandelaar in Asse 

Drie ex-werknemers van een groenten- en fruitgroothandelaar uit Asse die de mailbox van hun CEO hadden gehackt en gevoelige informatie hadden doorgespeeld naar een concurrerend bedrijf uit Haren, zijn door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld tot gevangenisstraffen van 6 en 9 maanden. Ook de bestuurder en directeur van het Harense bedrijf werden veroordeeld, ook tot gevangenisstraffen van 6 en 9

Lees meer »

LIVE GAZA. Hezbollah-leider: “Geen enkele plaats in Israël zal gespaard worden als het tot een regelrechte oorlog komt”

Het Israëlische leger heeft volgens Palestijnse bronnen tenten van ontheemde Palestijnen in het Al Mawasi-gebied gebombardeerd, ten noordwesten van Rafah in de Gazastrook. Daarbij zijn zeker zeven mensen omgekomen en tientallen anderen gewond geraakt. Door de aanvallen zijn tenten in brand gevlogen, zo meldt het Palestijnse persbureau Wafa. Het Israëlische leger had het gebied eerder aangewezen als humanitaire zone voor

Lees meer »