Kan Union komend seizoen nog rekenen op Blessin en Puertas? “Na zo’n seizoen flitst er wel wat door mijn hoofd”

Cameron Puertas is maandagavond tijdens de Pro League Awards in Middelkerke uitgeroepen tot Profvoetballer van het Jaar in de Jupiler Pro League. De Union-speler haalde het van Kévin Denkey (Cercle Brugge) en Hans Vanaken (Club Brugge). “Dit is een mooie revanche voor de mensen die doorheen mijn carrière niet in me hebben geloofd”, aldus Puertas. 

Meer krantenkoppen in België

“We moeten hem zijn werk laten doen”: lof voor Brys in Kameroen na eerste zege, al kiest legende wel kant Eto’o

Marc Brys (62) is ondanks alle heisa perfect begonnen aan zijn avontuur bij Kameroen. ‘De Ontembare Leeuwen’ versloegen Kaapverdië met 4-1. Na afloop was ex-speler Alex Song lovend voor Brys, legende Roger Milla koos dan weer opnieuw de kant van bondsvoorzitter Samuel Eto’o. “De mensen hebben niet het recht zich te moeien met zaken van de federatie.”

Lees meer »

Explosie aan woning nabij Antwerps stadspark, vermoedelijk brandstichting in goudwinkeltje: hotel ontruimd, 25 mensen geëvacueerd

Bij een brand op de hoek van het Astridplein en de De Keyserlei hebben de hulpdiensten zaterdagmorgen een hotel ontruimd. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting. In dezelfde wijk werd een half uur eerder een aanslag met een explosief gepleegd op een woning. Het is niet duidelijk of er een verband is tussen beide incidenten.

Lees meer »

Koksijde wil écht olympisch zwembad: “Geen waterpretpark zoals in Sunparks of Plopsaqua”

Het zwem- en recreatiebad Hoge Blekker in Koksijde-Dorp wordt al jaren met lap- en tapwerk operationeel gehouden. Voor het lokale bestuur is de nood aan een nieuw zwembad zonneklaar. Een bad met olympische afmetingen, bovendien. “Geen waterpretpark zoals in Sunparks of Plopsaqua.”
The post Koksijde wil écht olympisch zwembad: “Geen waterpretpark zoals in Sunparks of Plopsaqua” appeared first on

Lees meer »

Wrak van vliegtuig vicepresident Malawi teruggevonden, geen overlevenden

Het wrak van het vermiste legervliegtuig met aan boord de vicepresident van Malawi, de 51-jarige Saulos Chilima, is dinsdag gevonden. Dat blijkt uit beelden die naar het Franse persagentschap AFP zijn gestuurd door een lid van het militaire reddingsteam. Niemand van de tien inzittenden heeft de crash overleefd, laat president Lazarus Chakwera weten.

Lees meer »

Tien lessen uit de eerste uitslagen

18:51 De N-VA wint de verkiezingen, die een overwinningsnederlaag betekenen voor het Vlaams Belang en een ravage aanrichten bij Open VLD. De partij van Bart De Wever lijkt zich te verzekeren van een crucial…

Lees meer »