“In de studio schelden politici elkaar uit, nadien lopen ze arm in arm naar buiten”: Stef Wauters en Caroline Fontenoy modereren ‘Het grote duel’ tussen De Wever en Magnette

Hoe de kiezer de kaarten ook zal schudden, de kans is groot dat Bart De Wever (N-VA) en Paul Magnette (PS) na 9 juni zullen moeten overeenkomen. En dus brengen tv-zenders VTM en RTL de twee tenoren nu al samen in ‘Het grote duel’. Moderatoren van dienst Stef Wauters en Caroline Fontenoy maken zich op voor spektakel én leggen uit waarom ze Tom Van Grieken (Vlaams Belang) niet hebben uitgenodigd. 

Meer krantenkoppen in België

Kuurne dient bezwaar in tegen nieuw deel van het kanaal Bossuit-Kortrijk

De gemeente Kuurne dient bezwaar in tegen de plannen om een aftakking te maken van het kanaal Bossuit-Kortrijk. Op dat nieuw stuk kanaal, langs een deel van de ring rond Kortrijk, zouden grotere transportschepen kunnen varen richting Leie. Een belangrijk deel van de werken zou gebeuren op de grens van Kortrijk, Harelbeke en Kuurne. Maar Kuurne is bang dat de

Lees meer »

Al meer dan duizend bouwbedrijven failliet dit jaar

In de bouwsector zijn van januari tot en met mei al meer dan 1.000 bedrijven failliet verklaard. Ook het aantal faillissementen in de logistieke sector (vervoer en opslag) staat op recordniveau. Dat blijkt vrijdag uit cijfers van het Belgische statistiekbureau Statbel.

Lees meer »

LIVE GAZA. Hamas wil garanties van VS dat Israël zich aan voorstel houdt – Grote aanval vanuit Libanon op Israël

Hamas wil dat de Verenigde Staten zwart op wit zetten dat Israël zich houdt aan het voorstel voor een staakt-het-vuren dat nu op tafel ligt. Volgens Hezbollah-bronnen vuurden Libanese militanten verschillende typen raketten af op Israël. De Israëlische krant Haaretz heeft het over “de grootste aanval sinds het begin van de oorlog”. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

“Wat gaat er in zijn hoofd om?”: uitlatingen van Koeman over Lewandowski zorgen voor irritatie bij Polen

Nederland hoopt ver te geraken op het EK. Oranje speelt zondag zijn eerste wedstrijd tegen Polen, dat het zonder topspits Robert Lewandowski moet doen. Al twijfelt Nederlands bondscoach Ronald Koeman aan zijn afwezigheid. Tot frustratie van de Poolse trainer: “Ik weet niet wat er in zijn hoofd omgaat.” En zo is het vuurtje aangewakkerd. Volg het allemaal in de liveblog

Lees meer »

ASSISEN. Partner van beschuldigde Athena Man over dag van de feiten: “Volgens mij zat ze toen in een psychose. Ik ken haar zo niet”

Als een matroos op een zwalpend schip, zo presenteerde Timothy — partner van eerste beschuldigde Athena Man — zich vanmiddag voor het assisenhof. Benen wijd gespreid, de tafel met bewijsstukken voor hem stevig met beide handen vast houdend. Alsof hij elk ogenblik van boord kon gespoeld worden door een woeste golf. Zo verliep zijn getuigenis.

Lees meer »

KIJK. Taylor Swift snottert erop los tijdens optreden in Edinburgh

Taylor Swift (34) heeft al de hele wereld afgereisd met ‘The Eras Tour’. Ze heeft al in de regen gezongen en in de hitte gedanst, maar lage temperaturen was ze nog niet tegengekomen. Tot haar komst in de Schotse stad Edinburgh. De Amerikaanse zangeres staat er op het podium met temperaturen rond de acht graden en dat zorgt meteen voor

Lees meer »

Karl schrijft een brief naar kersvers Rode Duivel Maxim De Cuyper: “Een kop op een getalenteerd lijf kan veel bereiken”

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Aan de vooravond van het EK 2024 richt hij zich tot Maxim De Cuyper, onze debutant bij de Rode Duivels. Maxim mag altijd antwoorden: [email protected].
The post Karl schrijft een brief naar kersvers Rode Duivel Maxim De Cuyper: “Een kop op een getalenteerd lijf kan veel bereiken” appeared first on KW.be.

Lees meer »