Gevallen Italiaanse kledijketen Benetton plant herstructurering

18:56 De familie Benetton van de gelijknamige en in de jaren 90 populaire kledingketen kampt met oplopende verliezen. Die zouden ook CEO Massimo Renon na vier jaar de kop kosten. 

Meer krantenkoppen in België

BBC schrapt 500 banen

De Britse openbare omroep BBC gaat 500 banen schrappen. De omroep wil nog eens 200 miljoen pond (238 miljoen euro) besparen en een transformatieplan doorvoeren, zo heeft de BBC dinsdag aangekondigd.

Lees meer »

Knipperlichten in grond voor meer veiligheid in Gistel

Op verschillende kruispunten waar fietsroute Groene 62 de openbare weg kruist, liet het stadsbestuur blauwe knipperlichten in de grond installeren om mogelijk gevaarlijke oversteekplaatsen aan te duiden.
The post Knipperlichten in grond voor meer veiligheid in Gistel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van “bedankt Joe” door Obama tot de “slechtste president ooit” volgens Trump: zo reageert politiek Amerika op terugtrekken Biden

Nu Joe Biden zich heeft teruggetrokken uit de race om het Amerikaanse presidentschap, komen er vanuit zijn partij massaal veel lofbetuigingen, van Kamala Harris over Barack Obama tot de Clintons. Ook steeds meer Democraten spreken hun steun uit voor Kamala Harris, die door Biden naar voren wordt geschoven als zijn mogelijke opvolger. Vanuit Republikeinse hoek weerklinkt dan weer felle kritiek.

Lees meer »

Cannabiswinkel Rootz Club opent in Ezelstraat in Brugge

In de Ezelstraat 49 opende op zaterdag 20 juli Rootz Club de deuren. Het gaat om een winkel met ook degustatieruimtes waar allerlei legale cannabisproducten worden verkocht.
The post Cannabiswinkel Rootz Club opent in Ezelstraat in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Tientallen doden bij Israëlische aanval in zuiden van Gaza – Israël hekelt akkoord tussen Fatah en Hamas

De Palestijnse terreurbeweging Hamas heeft in China een akkoord gesloten met diverse Palestijnse organisaties, waaronder Fatah van Mamhoud Abbas, de president van de Palestijnse Autoriteit. De deal roept op tot nationale eenheid en moet voorkomen dat buitenlandse partijen hun wil opleggen, aldus een Hamas-functionaris. Israël hekelt het akkoord. En bij Israëlische aanvallen op de stad Khan Younes in het zuiden

Lees meer »

‘Beheroes’ Fons en Marijn genoten op eretribune van nationaal defilé: “Zelfs eigen strip aan minister Annelies Verlinden kunnen overhandigen”

De modale Belg kon het defilé op de nationale feestdag op televisie volgen, maar voor Fons Margodt en Marijn Depraetere werd het een extra leuke ervaring. Zij mochten de optocht in de eretribune bijwonen. De jonge striptekenaar uit Izegem en traumacoach uit Hooglede waren er te gast omdat ze als ‘alledaagse helden’ werden voorgedragen… en daar genoten ze met volle

Lees meer »

Babykledingzaak La Petite Rooze opent de deuren

Rita Lauwerier (55) opende zopas haar nieuwe babykledingzaak La Petite Rooze aan de Driftweg. Het merk La Petite Rooze bestaat al sinds 2013: Rita ontwikkelde vanuit haar eigen persoonlijkheid handgemaakte lifestyleproducten, zoals juwelen en toilettasjes.
The post Babykledingzaak La Petite Rooze opent de deuren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mama Kate steunt school met Lego en Playmobil

Kate Nkoane, de mama van Zonneburcht-leerling Lerato, zette in het kader van haar CVO Miras-opleiding een actie voor het goede doel op poten. Samen met enkele medestudenten organiseerde ze een grote Lego- en Playmobil-inzameling.
The post Mama Kate steunt school met Lego en Playmobil appeared first on KW.be.

Lees meer »

Treinverkeer in heel het land zwaar verstoord door informaticaprobleem: treinen rijden opnieuw, maar hinder blijft mogelijk

Het treinverkeer is in heel het land ernstig verstoord door een informaticaprobleem. Dat bevestigen infrastructuurbeheerder Infrabel en spoorwegmaatschappij NMBS aan onze redactie. Verschillende treinen stonden een tijdlang stil en de schermen vielen uit. Intussen zijn de problemen opgelost. Alle treinen rijden opnieuw, maar de komende uren zijn vertragingen niet uit te sluiten.

Lees meer »