Gevallen Italiaanse kledijketen Benetton plant herstructurering

18:56 De familie Benetton van de gelijknamige en in de jaren 90 populaire kledingketen kampt met oplopende verliezen. Die zouden ook CEO Massimo Renon na vier jaar de kop kosten. 

Meer krantenkoppen in België

Buien en onweer komen vandaag opnieuw opzetten

Het wordt donderdag bewolkt met vooral boven de oostelijke landshelft soms buien, die geleidelijk onweerachtig worden vanuit het zuidoosten. In het westen van het land is het droger. De maxima liggen tussen 18 en 23 graden, voorspelt het KMI.

Lees meer »

Stad Izegem lanceert proefproject met‘pizzavuilnisbakken’: “Ontworpen door onze eigen medewerkers”

Het aantal vuilnisbakken op het openbaar domein is in Izegem de voorbije jaren uitgebreid met maar liefst 85 extra vuilnisbakken. Daar komen nu ook twee pizzavuilnisbakken bij. “Met de juiste vuilnisbak op de juiste plaats willen we onze stad nog netter houden”, vertelt schepen van openbaar domein Caroline Maertens.
The post Stad Izegem lanceert proefproject met‘pizzavuilnisbakken’: “Ontworpen door onze

Lees meer »

Oude bekenden nekken Oekraïne: Roemenië leidt na 3-0-zege in groep Rode Duivels

De eerste trotse leider in de groep van België heet Roemenië. En dat na een toch wel even klinkende als verrassende 3-0-zege tegen Oekraïne. Opvallend: drie oude bekenden uit de Belgische competitie troffen raak: Nicolae Stanciu (ex-Anderlecht) en Razvan Marin en Dennis Dragus (ex-Standard). Te onthouden voor België richting tweede groepsduel: neem een breekijzer mee en wees beducht voor snelle

Lees meer »

Drie nieuwe kandidaten voor N-VA-lijst in Oudenburg: “Ze komen met nieuwe ideeën”

N-VA trekt met Philippe Châtelain, Ann Duflou en Henk Jonckheere drie nieuwe kandidaten aan voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. “Ze versterken niet alleen onze lijst als steun, maar komen ook met nieuwe ideeën”, zegt lijsttrekker Marc Gilliaert.
The post Drie nieuwe kandidaten voor N-VA-lijst in Oudenburg: “Ze komen met nieuwe ideeën” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politie kan cocaïnedealer uit Gistel vatten dankzij ANPR-camerasysteem

Een 35-jarige man uit Gistel werd woensdag gearresteerd door politiezone Westkust op verdenking van drugshandel. De man wordt ervan verdacht een drugskoerier te zijn. De politie kon hem klissen omdat ze via het ANPR-camerasysteem verdachte handelingen zagen.
The post Politie kan cocaïnedealer uit Gistel vatten dankzij ANPR-camerasysteem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bijna 600.000 mensen op de vlucht voor geweld in Haïti

Het aantal mensen dat binnen hun eigen land op de vlucht is, is in Haïti sinds maart met 60 procent gestegen als gevolg van het toenemende bendegeweld. Dat zegt de Internationale Organisatie voor Migratie. Volgens het VN-agentschap gaat het om bijna 600.000 ontheemden.

Lees meer »