‘General hospital’-acteur doodgeschoten tijdens confrontatie met overvallers

Johnny Wactor, de 37-jarige Amerikaanse acteur vooral bekend van de langlopende soapserie ‘General hospital’, is afgelopen zaterdag om het leven gekomen in Los Angeles. Hij werd doodgeschoten door overvallers die iets uit zijn wagen probeerden te stelen.

 

Meer krantenkoppen in België

OPROEP. Welk cadeautje aan het einde van het schooljaar zal u als juf of meester altijd bewaren?

Aan het eind van het schooljaar is de cadeautjestijd weer aangebroken. Ongetwijfeld bent u de voorbije jaren bedolven onder ‘Beste Juf’-mokken, ‘Leukste Leerkracht’-zeepjes en ‘Bedankt voor het leuke schooljaar’-doosjes van Merci. Misschien waren het er zoveel dat u ze heeft doorgegeven. Of liggen er ‘Geweldige Meester’-hebbedingen stof te vergaren op zolder. Maar ongetwijfeld is er ook een eindeschooljaarcadeautje – misschien

Lees meer »

Zuid-Afrika, Brazilië, India tekenen slotverklaring Oekraïne-top niet: “Toont aan dat vredesproces moeizaam zal zijn”

De deelnemers aan de top in Zwitserland over vrede in Oekraïne willen in de toekomst "concrete stappen" ondernemen waarbij "alle partijen" betrokken zijn, ook Rusland. Dat staat in de slotverklaring van de top. Niet alle deelnemende landen hebben die ondertekend. Cruciale landen als Zuid-Afrika, Brazilië en India konden zich niet vinden in de scherpe veroordeling van Rusland.

Lees meer »

LDC Biezenbilk in Oudenburg viert Dag van de Mantelzorg: “Ik was al een mantelzorger nog voor het begrip echt bestond”

Zondag 23 juni is de Dag van de Mantelzorg. “Dit jaar vieren we dat op maandag 24 juni tijdens een gezamenlijke ontmoetingsmiddag voor alle mantelzorgers uit Oudenburg”, zegt schepen van Welzijn Jens Balliere. Een van de 158 bekende mantelzorgers is Roland Warmoes uit de Ettelgemsestraat. Hij zorgt al vele jaren voor zijn echtgenote Cecile Farazyn.
The post LDC Biezenbilk

Lees meer »

21 dagen rijverbod en geldboete voor Elodie Gabias (27) na rijden onder invloed: “Ik ben een heel braaf persoon”

Elodie Gabias (27), bekend als influencer en deelneemster van het televisieprogramma ‘De Verraders’, moest vrijdagochtend voor de Brugse politierechtbank verschijnen. De reden? Na een festival vorige zomer besloot ze met haar brommer naar huis te rijden. Enkele agenten merkten het vreemde rijgedrag op en stelden vast dat de jongedame onder invloed reed. “Het was dom en ik neem mijn verantwoordelijkheid”,

Lees meer »

Toneelleraar voor rechter na seksueel misbruik van leerlingen: “Hij filmde ook onder rokken van meisjes op muziek- en basisschool”

Het parket van Halle-Vilvoorde eist een straf met probatie-uitstel tegen een voormalige toneel- en muziekleraar uit Beersel voor het seksueel misbruik van verschillende jonge meisjes die les bij hem volgden. Bij een huiszoeking bleek de man ook een gigantische collectie foto’s en video’s van gruwelijk seksueel kindermisbruik te bezitten.

Lees meer »

Hendrik Ingelbeen wordt waarnemend financieel directeur van de gemeente Wevelgem

Hendrik Ingelbeen uit Geluwe wordt tot november waarnemend financieel directeur van de gemeente Wevelgem. Hij legde donderdagavond tijdens de gemeenteraad de eed af. Hendrik Ingelbeen is in Wervik voor CD&V schepen geweest. Eind 2021 verliet hij de politiek toen hij financieel manager van de intercommunale Leiedal werd en een mandaat niet verenigbaar was met zijn job omdat de stad Wervik

Lees meer »