Fotograaf Carmen De Vos over verlies van haar zus die verlamd was na hersenbloeding: “Ik wist niet dat rouwen zoveel pijn kon doen”

"Kort nadat mijn zus vrede kreeg met haar leven, overleed ze, dat is bijzonder onrechtvaardig." Aan het woord is fotograaf Carmen De Vos. In ‘Touché’ op Radio 1 liet ze in haar hart en hoofd kijken. Dat haar zus 7 jaar na haar hersenbloeding overleed, liet een enorme indruk na. 

Meer krantenkoppen in België

Klokken Ginstekerk Oostrozebeke zwijgen even

In augustus moeten de Ginstenaars het zonder het vertrouwde klokkengeluid van de Sint-Jozefskerk stellen. De draagbalk waaraan de klokken zijn bevestigd is aan een grondig onderhoud toe.
The post Klokken Ginstekerk Oostrozebeke zwijgen even appeared first on KW.be.

Lees meer »

Het stopt niet bij een chip in een bal: waarom het voetbal en de refs alleen maar méér zullen steunen op technologie

Dit artikel komt met een waarschuwingslabel: niet geschikt voor nostalgische lezers. Een chip in de bal die hands vaststelt, zoals Rode Duivel Loïs Openda overkwam, is nog maar het begin van een technologische golf die het voetbal overspoelt. Artificiële intelligentie en zelfs skeletanalyses kloppen aan de deur van de VAR. In de naam van professionalisme – en als munitie in

Lees meer »

Na de Belgische uitschuiver: groepswinst kan vrijdag al onmogelijk zijn, clash tegen Oranje of Frankrijk in achtste finale wat reëler

Met het oog op kwalificatie kunnen er nog niet héél veel conclusies worden getrokken na de uitschuiver van de Rode Duivels. Wel dit: als Slovakije vrijdag wint van Oekraïne kan België geen groepswinnaar meer worden. En dan komt een duel tegen Frankrijk of Nederland wat dichter in de achtste finales. Tenminste ervan uitgaand dat België zich zaterdag herpakt tegen Roemenië.

Lees meer »