Duizenden dossiers, 2 weken tijd en niets mag verloren gaan: het hof van beroep in Antwerpen verhuist

Het hof van beroep van het Antwerpse gerecht verhuist naar een nieuw gebouw. Bij de verhuizing verkassen ook andere diensten naar de nieuwe plek, maar de enorme hoeveelheid dossiers van het hof zorgen voor de meeste stress. "De operatie zal 2 weken duren. We spreken over duizenden dossiers die in klassieke verhuisdozen worden gestopt. Het is een huzarenstuk." 

Meer krantenkoppen in België

Natuurhulpcentrum Oudsbergen vangt koppige Australische lachvogel op: “Hij liet zich wel bewonderen, maar niet vangen”

Het Natuurhulpcentrum Opglabbeek in Oudsbergen ontfermt zich over een kookaburra, ofwel een Australische lachvogel. Het diertje zwierf al een tijdje rond in Genk en liet zich niet vangen. Hij is uiteindelijk binnengebracht met een gebroken vleugel. "Hij is tegen een auto gebotst en toen was het gedaan met zijn avontuur", zegt Sil Janssen van het natuurhulpcentrum.

Lees meer »

Oranje wint ruim van IJsland, maar ziet ook Frenkie de Jong afhaken voor EK: “Barça neemt risico met hem, wij zitten met de gebakken peren”

Met vertrouwen naar Duitsland. Nederland hield een geslaagde generale repetitie tegen IJsland. Het werd, net als tegen Canada, een klinkende 4-0-overwinning. Oranje lijkt klaar voor het EK, maar het kreeg tegelijk een serieuze klap te verwerken. Sterspeler Frenkie de Jong raakt immers niet tijdig hersteld van zijn enkelblessure en moet het EK laten schieten.

Lees meer »

“We moeten hem zijn werk laten doen”: lof voor Brys in Kameroen na eerste zege, al kiest legende wel kant Eto’o

Marc Brys (62) is ondanks alle heisa perfect begonnen aan zijn avontuur bij Kameroen. ‘De Ontembare Leeuwen’ versloegen Kaapverdië met 4-1. Na afloop was ex-speler Alex Song lovend voor Brys, legende Roger Milla koos dan weer opnieuw de kant van bondsvoorzitter Samuel Eto’o. “De mensen hebben niet het recht zich te moeien met zaken van de federatie.”

Lees meer »

Ubbe Descamps van Brooklyn kijkt uit naar de Batjes“Dit is een volksfeest dat zijn gelijke niet kent”

Brooklyn verscheen in 1972 in het Roeselaarse straatbeeld en meer dan 50 jaar later is de ‘brands and pants-winkel’ nog altijd nadrukkelijk aanwezig in de Ooststraat én online. Zaakvoerder en eigenaar Ubbe Descamps geeft tekst en uitleg.
The post Ubbe Descamps van Brooklyn kijkt uit naar de Batjes“Dit is een volksfeest dat zijn gelijke niet kent” appeared first on

Lees meer »