De Tijdcapsule | Luc Vandenbulcke (DEME): ‘Makkelijk op te lossen vraagstukken geraken niet tot bij mij’

16:55 Op zijn recente aandeelhoudersvergadering kon de maritiemedienstverlener DEME uitpakken met prima jaarresultaten en een fors koersherstel sinds Nieuwjaar. Deze week neemt CEO Luc Vandenbulcke plaats i… 

Meer krantenkoppen in België

Maarten Breckx, Aster Nzeyimana en Jarno Bertho vullen de HLN EK PRONO in: doe zélf mee en maak kans op geweldige prijzen!

Het EK voetbal staat voor de deur, en dus ook onze HLN EK PRONO! Voorspel de uitslagen van alle wedstrijden, beantwoord de schiftingsvragen en maak zo kans op fantastische prijzen – waaronder tickets voor de matchen van de Rode Duivels. VTM NIEUWS-voetbaljournalisten Maarten Breckx en Jarno Bertho, en commentator Aster Nzeyimana geven alvast het goeie voorbeeld. Ontdek hun voorspellingen hieronder

Lees meer »

Stemmen is een voorrecht

De Tieltse schrijfster Ann De Craemer geeft tweewekelijks een inkijk in haar leven.
The post Stemmen is een voorrecht appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wie worden de nieuwe Vlaamse ministers? Deze namen gaan over de tongen (en deze keren waarschijnlijk niet terug)

Met de regeringsvorming in haar kinderschoenen wordt er in de Wetstraat al druk gespeculeerd over wie binnenkort aanspraak maakt op het ministerschap. Onze redactie maakt de analyse hoeveel posten elke waarschijnlijke coalitiepartij – N-VA, Vooruit en CD&V – wellicht in de wacht sleept. We legden ook ons oor te luister wie daarvoor in polepositie ligt. Daaruit blijkt dat de volgende

Lees meer »

America Today opent nieuw filiaal in Blankenberge

Modeketen America Today lanceert zijn vierde winkel aan zee. De nieuwe vestiging opent vrijdag de deuren in de Kerkstraat, en zwaait het hele weekend met kortingen.
The post America Today opent nieuw filiaal in Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ontploffing Hoboken: 44-jarige bewoner komt om, reddingsactie voor 4 vermisten zal nog tot vanavond duren

Bij een explosie op de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken (Antwerpen) is vanochtend een dode gevallen. Twee verdiepingen zijn ingestort. Een deel van het gebouw is weggeblazen. Er vielen ook drie zwaargewonden en twee lichtgewonden. De oorzaak van de explosie is nog niet bekend. Mogelijk gaat het om een gasexplosie in het gebouw. De brandweer zoekt nog naar vier vermisten onder het

Lees meer »