De populaire koffie- en foodbar Malmo is niet meer: “Het was een tweede thuis”

Na een totale uitverkoop waarbij zelfs de rekken voor een prijsje over de toonbank gingen, sloot Morgan Cappelaere (25) de deuren van haar geliefde Malmo aan de Diksmuidekaai bij de Budabrug. Samen met familie, vrienden en vaste klanten nam ze afscheid met een laatste feestje. “De stock moet op”, zei Morgan terwijl ze me een glaasje witte wijn aanreikte.

Het was een afsluit met veel dankbaarheid. “Ik begin nu pas te beseffen dat het effectief gedaan is. Ik heb hier enorm mooie momenten beleefd en had me geen beter team kunnen wensen. We klinken een laatste keer op de mooie tijden. Veel mensen hebben elkaar hier leren kennen, vriendengroepen kwamen in Malmo samen of mensen vonden er hun vaste werkplek. Het was een tweede thuis voor mensen die door een moeilijke periode gingen. Ik ga het mega hard missen, maar je hoort nog van me!”

The post De populaire koffie- en foodbar Malmo is niet meer: “Het was een tweede thuis” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Mathieu van der Poel knalt solo naar winst in Natourcriterium van Roeselare

De veertiende editie van het Dovy Natourcriterium in Roeselare werd een succes. Regenweer leek aanvankelijk roet in het eten te gooien, maar uiteindelijk vonden toch heel wat wielerfans de weg naar het stadscentrum. Zij zagen wereldkampioen Mathieu van der Poel solo over de eindstreep komen.
The post Mathieu van der Poel knalt solo naar winst in Natourcriterium van Roeselare

Lees meer »

Zondag was warmste dag ooit op aarde

Het was zondag 21 juli de warmste dag ooit. Dat blijkt uit voorlopige gegevens van de Copernicus klimaatveranderingsdienst van de Europese Unie, die dergelijke mondiale weerpatronen sinds 1940 bijhoudt.

Lees meer »

Lokale sportdienst wint gouden VIP2024 Award

Stad Waregem mag zich een gouden VIP2024-stad noemen. Met de VIP-campagne (Vlamingen in Parijs) wil Sport Vlaanderen de Olympische spirit overbrengen naar scholen, sportclubs, steden en gemeenten.
The post Lokale sportdienst wint gouden VIP2024 Award appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gewapende personen doden minstens achttien mensen in Nigeria

In Nigeria hebben gewapende personen minstens achttien mensen gedood. Ze gingen in het dorp Mbacher, in de staat Benue, van huis tot huis en dwongen de bewoners met hen mee te gaan, om hen vervolgens dood te schieten, zo heeft een plaatselijke verantwoordelijke gezegd. Hij gaf “lokale terroristen” de schuld van het bloedbad. Een politiewoordvoerder bevestigde het incident en zei

Lees meer »

Agnes blaast 100 kaarsjes uit: “Ze woont nog steeds zelfstandig”

Agnes Verhelst werd ontvangen in het gemeentehuis van Wielsbeke naar aanleiding van haar 100ste verjaardag. Agnes zag het levenslicht in Ooigem op 29 juni 1924 en ze woont er nog steeds zelfstandig. Agnes is de weduwe van Florent Putman, die al in 2004 is overleden. In het gezin groeiden drie kinderen op: Marleen, Ignace en
The post Agnes blaast

Lees meer »

Maak kennis met buikdansen in De Weij

Op dinsdag 30 juli staat een workshop Orïentaalse dans op het programma van vzw De Weij. De workshop wordt georganiseerd op de koers van de De Groenselpoorte, Pastoorstraat 15 in Reningelst.
The post Maak kennis met buikdansen in De Weij appeared first on KW.be.

Lees meer »