Charles Leclerc mag eindelijk vieren voor eigen volk in Monaco

 

De GP van Monaco begon met spektakel in de eerste ronde – twee crashes, vier auto’s out – maar na de herstart veranderde er nog weinig aan de volgorde. Poleman Charles Leclerc pakte voor eigen volk eindelijk de oppergaai, WK-leider Max Verstappen zat kansloos vast op plek zes.

 

Meer krantenkoppen in België

Rim en ILL B lanceren EP Moonwalking On Water: “Over de ups en downs als zelfstandig persoon”

Kortrijkse muziektalenten Karim ‘Rim’ Kediambiko (28) en Benjamin ‘ILL B’ Penez (27) hebben een nieuwe EP uitgebracht in samenwerking met Warner Music. “De zes nummers van ‘Moonwalking On Water’ vertellen een combinatie van levensverhalen. Onze goals en ambities. Waar we willen geraken en de struggles”, zegt Rim.
The post Rim en ILL B lanceren EP Moonwalking On Water: “Over

Lees meer »

Duitstalige Belgen stemmen 4 keer vaker blanco dan Vlamingen

16 procent van de kiezers uit de Duitstalige Gemeenschap stemt blanco bij de federale verkiezingen. Dat is 4 keer meer dan in Vlaanderen. Het is niet enkel dit jaar dat het aantal blanco-stemmers zo hoog ligt in het Duitstalige landsgedeelte en dat heeft een oorzaak. "Duitstalige Belgen vinden hun gading niet in het aanbod van de Franstalige partijen."

Lees meer »

Help, monsters op de moderoute van campus Annuntiata!

De leerlingen Kunst en creatie en Creatie en mode van campus Annuntiata kregen bij de start van het schooljaar een spreekwoordelijk ei. Aan hen om het uit te broeden. De inhoud? Een monster … dat diep in elk van ons verscholen zit of dat ze uit oude verhalen, mythes en sagen opdiepten. Elke leerling ging
The post Help, monsters

Lees meer »

“We zijn echt in slaap gesust”: Kristien Verbelen (Vlaams Belang) mag naar de Kamer van Volksvertegenwoordigers

“Ik wil in Brussel een aantal West-Vlaamse thema’s op de politieke agenda zetten”, zegt Kristien Verbelen (42) die voor het Vlaams Belang in de federale Kamer van Volksvertegenwoordigers mag gaan zetelen.
The post “We zijn echt in slaap gesust”: Kristien Verbelen (Vlaams Belang) mag naar de Kamer van Volksvertegenwoordigers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kruispunt Nijverheidsstraat-Randweg wordt veiliger

Op 9 september starten er belangrijke werken ter hoogte van het kruispunt Nijverheidsstraat-Randweg (N399). Er worden verkeerslichten geplaatst, er komt een strook voor het (zwaar vracht)verkeer dat vanop de N399 de Nijverheidsstraat wil inslaan, en de fietspaden worden breder en veiliger gemaakt.
The post Kruispunt Nijverheidsstraat-Randweg wordt veiliger appeared first on KW.be.

Lees meer »

Werkgelegenheidsgraad kent op jaarbasis lichte daling

In het eerste kwartaal van dit jaar was 71,9 procent van de Belgische 20- tot 64-jarigen aan het werk. Een jaar eerder lag de werkgelegenheidsgraad met 72,1 procent net iets hoger. Het is voor het eerst sinds het hoogtepunt van de coronacrisis, in het eerste kwartaal van 2021, dat er op jaarbasis een daling wordt opgetekend. Toen was het verschil

Lees meer »

Schatrijke Bolle Jos is ongrijpbaar: zo verloopt de intensieve jacht op de meest gezochte man van Nederland

Precies een jaar na de grote klopjacht in Turkije op ‘Bolle Jos’ Leijdekkers, start vandaag de langverwachte rechtszaak tegen de Nederlander. Maar de hoofdpersoon? Die slaagt er nog stééds in om uit handen van een complete politiemacht te blijven. Met een stapel valse paspoorten, privéjets, mogelijk plastische chirurgie én een duizelingwekkend vermogen van 1 miljard. Waarom is het zo moeilijk

Lees meer »