Bruce Springsteen is ziek, en dat kost Belgische superfans veel geld: “Vliegtuigtickets niet terugbetaald”

Bruce Springsteen heeft vier concerten van zijn Europese tournee uitgesteld door stemproblemen. Voor vele diehard fans is dat een dikke streep door de rekening, want met een ticket in de Golden Circle, vluchten en overnachting zijn ze honderden euro’s kwijt. “Ach, elke hobby kost geld. Als je het omrekent per minuut biedt een concert van Springsteen het goedkoopste plezier”, zegt Gert Dewaleyns (55) uit Leuven, die kaartjes kocht voor dertien Europese concerten van ‘The Boss’. 

Meer krantenkoppen in België

Britse ‘Love island’-ster in het ziekenhuis na allergische reactie tijdens vlucht: “Kans was groot dat ik in het vliegtuig zou sterven”

De Britse ‘Love island’-ster Jack Fowler (28) wil dat vliegtuigmaatschappijen voedselallergieën serieuzer nemen, nadat hij onlangs tijdens een vlucht allergisch heeft gereageerd op een maaltijd met noten. Nochtans had hij meermaals gevraagd of er noten inzaten. “Ik wist dat ik onmiddellijk een noodbehandeling nodig had.”

Lees meer »

Schutters openen het vuur op synagoge, kerk en politiekantoor in Dagestan, minstens drie doden

Er zijn nagenoeg gelijktijdig twee aanvallen geweest op verschillende plaatsten in Dagestan, een autonome republiek van de Russische Federatie, gelegen aan de Kaspische Zee. Schutters openden het vuur op een synagoge, een orthodoxe kerk en een politiekantoor. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken zijn daarbij twee politieagenten gedood en vielen er ook minstens dertien gewonden. Er zou ook een priester

Lees meer »

Man (33) die gsm’s steelt van cafégangers riskeert jaar cel

Drie Britse feestvierders werden in mei dit jaar het slachtoffer van diefstal. De drieling was aan het feesten in een Brugs café toen ze plots hun smartphones kwijt waren. Een 33-jarige Tunesiër die verdacht wordt van de feiten ontkent alles met klem. Het Openbaar Ministerie vordert een celstraf van een jaar.
The post Man (33) die gsm’s steelt van

Lees meer »

Duurste hoop aarde van West-Vlaanderen ligt aan de voet van de Kemmel: tot 2,7 miljoen euro om weggespoelde landbouwgrond te bergen

Zo’n 180.000 kubieke meter weggespoelde landbouwgrond die opgehoopt ligt bij de Dikkebusvijver in Ieper moet dringend afgegraven en terug naar de landbouwers vervoerd worden. Dit fenomeen herhaalt zich om de tien jaar en heeft een kostprijs die oploopt tot mogelijk bijna drie miljoen euro. “We moeten stoppen met de kosten hiervoor op de maatschappij af te wentelen”, vindt de West-Vlaamse

Lees meer »

Diesel tanken wordt donderdag duurder

Diesel tanken wordt vanaf donderdag opnieuw duurder, dat meldt de FOD Economie woensdagvoormiddag. De maximumprijs voor een liter diesel (B7) zal dan 1,831 euro bedragen, 4 eurocent meer dan vandaag.

Lees meer »

“Ik weet totaal niet meer waar ik ben en heb dringend water nodig”: laatste bericht van Jay (19) op Tenerife houdt Britten in de ban

Een Britse tiener is na een avondje uit met nieuwe kameraden spoorloos verdwenen op Tenerife. Jay Slater gaf een laatste teken van leven toen hij maandagochtend een vriendin belde. “Ik weet totaal niet meer waar ik ben en heb dringend water nodig”, luidde de onheilspellende boodschap. De zaak houdt het Verenigd Koninkrijk flink in de ban: ruim 150.000 Britten hebben

Lees meer »

Struikelt Biden over zijn woorden, dan halen partijgenoten hem uit de presidentsstrijd: “Dat hadden ze een half jaar geleden moeten beslissen”

In de peilingen ligt hij achter op zijn rivaal Donald Trump (78), zijn waarderingscijfer laat te wensen over en ook de fondsenwerving sputtert: Joe Biden (81) gaat vanuit een belabberde situatie het eerste grote debat met Trump tegemoet. Gaat hij daarin donderdag de mist in, dan willen de Democraten hem naar de uitgang begeleiden. Professor Amerikaanse politiek Herman Matthijs (UGent,

Lees meer »

Een startnota zonder correcties

Er is zondag het BK wielrennen met eigenlijk alleen maar Alec Segaert en heel misschien Yves Lampaert als enige West-Vlaamse kanshebbers, al onze aandacht gaat dit weekend toch maar weer naar het EK voetbal. En naar België-Roemenië morgen. Na de 0-1 tegen Slovakije is verlies géén optie, ook de vier beste derdes van de zes
The post Een startnota

Lees meer »