AI-bedrijf van Elon Musk tankt miljarden dollars

De start-up van techondernemer Elon Musk rond artificiële intelligentie, xAI, heeft 6 miljard dollar vers kapitaal opgehaald. Dat heeft het bedrijf aangekondigd.

 

Meer krantenkoppen in België

Over eindpodium rijden is enig doel voor Bouten en Florissoone

Eén van de vele rallyteams uit de eigen regio die dankzij de invoering van Divisie 2 de kans grijpen om te starten in de Ardeca Ypres Rally, zijn Christophe Bouten uit Elverdinge en zijn schoonzoon Melvin Florissoone uit Voormezele.
The post Over eindpodium rijden is enig doel voor Bouten en Florissoone appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe zorgcampus ’t Huis aan Condédreef wordt officieel geopend

Het gaat om de grootste investering van Kortrijk in deze legislatuur, goed voor een bedrag van 40 miljoen euro. Na drie jaar bouwen start het hypermoderne zorgcampus ’t Huis op. Een breed scala aan zorg- en gemeenschapsdiensten komen samen op één site, van kinderopvang over sociale dienstverlening tot ouderenzorg. “Een thuis voor iedereen: jong en oud, bewoners en familie en

Lees meer »

Negen gewonden, onder wie twee kinderen, door wilde schietpartij nabij Amerikaanse stad Detroit

Negen mensen, onder wie twee kinderen, zijn zaterdag gewond geraakt toen een man om zich heen schoot in een park met fonteinen in Rochester Hills, nabij de Amerikaanse stad Detroit. De verdachte vluchtte naar een woning in de buurt, maar is daar dood aangetroffen. De manheeft zichzelf om het leven gebracht. Dat meldt de lokale nieuwszender ‘WXYZ Detroit’ op autoriteit

Lees meer »

Zware feiten van lijkschennis van 16-jarige door jongeren worden onderzocht

De politie van Blankenberge kreeg afgelopen week een klacht binnen over een ernstig geval van lijkschennis van een 16-jarige jongen. Een groep minderjarigen zou het lichaam tijdens de laatste groet aangeraakt, opgetild en verplaatst hebben. “De feiten zijn zeer ingrijpend en zeker voor de familie is dit zeer zwaar. De zaak zal dan ook verder onderzocht worden.”
The post

Lees meer »

MNM slechts zesde grootste radio, Qmusic en JOE in top drie

De radiocijfers bleven de voorbije maanden zo goed als ongewijzigd. Dat blijkt uit de nieuwe luistercijfers van het Centrum voor Informatie over Media (CIM). Radio 2 blijft de grootste, gevolgd door Qmusic en JOE. MNM blijft slechts de zesde grootste zender van het land, maar maakt terrein goed.

Lees meer »