? Papoea-Nieuw-Guinea zegt dat 2.000 mensen levend begraven werden door aardverschuiving

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Veel nieuwkomers en ondernemers bij Team Waregem in aanloop naar gemeenteraadsverkiezingen: “Meerderheid CD&V breken”

Team Waregem heeft zijn bijna volledige lijst waarmee het in oktober naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt, voorgesteld. Onder de kandidaten zijn veel nieuwkomers en lokale ondernemers te vinden. “De ambitie is om in te breken in het bestuur en ik denk dat we een hele sterke ploeg verzameld hebben”, zegt gemeenteraadslid Guy Van den Eynde.
The post Veel nieuwkomers en

Lees meer »

EXCLUSIEF. Bijna 30 procent meer klachten over autoverhuur in buitenland: “Ik betaalde 450 euro voor een krasje dat ik niet had gezien”

“Mijn huurwagen kostte me uiteindelijk het dubbele van wat ik oorspronkelijk had betaald”, zo getuigt Sara Vanreusel (51). Zij is een van de vele Belgen die klacht hebben ingediend omdat ze honderden euro’s moesten bijbetalen voor een huurauto op vakantie: omdat ze een kras, deuk of kost niet had opgemerkt, of omdat de verzekering tóch niet alles dekt. Het aantal

Lees meer »

“Oekraïne mag Belgische wapens gebruiken om doelen in Rusland te raken”, vindt afscheidnemend chef Defensie Hofman

Oekraïne mag Belgische wapens gebruiken om legitieme doelen op Russisch grondgebied aan te vallen. Dat vindt Michel Hofman, de afscheidnemende chef Defensie van het Belgische leger, en zegt hij in zijn laatste interview met VRT NWS. Daarmee spreekt hij premier Alexander De Croo (Open VLD) en defensieminister Ludivine Dedonder (PS) tegen. Die willen dat militair materieel uit België enkel gebruikt

Lees meer »