Wonen zoals Kevin McCallister? Gepimpt huis uit ‘Home alone’ staat te koop

Het huis uit de iconische film ‘Home alone’ staat opnieuw te koop. De villa, waar de 8-jarige Kevin McCallister (rol van Macaulay Culkin) het opnam tegen 2 dieven, staat te koop voor 4,8 miljoen euro. Het is intussen wel luxueus opgesmukt. 

Meer krantenkoppen in België

Indiase seizoensarbeider overleden in Italië nadat baas hem met afgerukte arm achterliet

In Italië is een Indiase seizoensarbeider overleden nadat zijn arm werd afgerukt bij een arbeidsongeval en hij door zijn werkgever gewond werd achtergelaten. Dat heeft de Italiaanse minister van Werk, Marina Calderone, woensdag bekendgemaakt. Calderone had het over een “barbaarse daad” en benadrukte dat de man bovendien was tewerkgesteld “zonder een fatsoenlijk contract”.

Lees meer »

“Op de Olympische Spelen is alles mogelijk”: Belgian Cats en Emma Meesseman zetten vanuit Kortrijk weg naar Parijs in

De Belgian Cats zitten definitief in olympische modus. Vanuit hun uitvalsbasis De Lange Munte in Kortrijk werken ze keihard om vanaf 29 juli in Rijsel Duitsland, de Verenigde Staten en Japan in de ogen te kijken. “We zijn er helemaal klaar voor”, zegt uithangbord Emma Meesseman.
The post “Op de Olympische Spelen is alles mogelijk”: Belgian Cats en Emma

Lees meer »

Voorstelling verkiezing Zotte Keirl en Zotte Treze in Pittem

Op zaterdag 13 juli organiseert Unizo Pittem-Egem de verkiezing van de Zotte Keirl en Zotte Treze 2024. Opnieuw zullen drie meisjes en drie jongens het tegen elkaar opnemen om de felbegeerde muts of het kroontje in de wacht te slepen. Eén ding is zeker: de Zotte Keirl wordt zeker een Lowie of Louis.
The post Voorstelling verkiezing Zotte Keirl

Lees meer »

Kledingwinkels geraken zomeroutfits niet kwijt: “Al direct solden tot -70%”

De hemel huilt, en de boekhouding van de kledingwinkels huilt mee. Jurken en shorts blijven onaangeroerd in de rekken: winkels verkopen tot een derde minder kleren. Slecht nieuws voor de winkeliers, maar als consument kan je flink je slag slaan. “Ik verwacht agressieve solden”, klinkt het bij verschillende kledingwinkels. “Meteen met stevige kortingen, ja.”

Lees meer »