Vijf doden en meerdere gewonden door tornado en hevige storm in Texas

Ten noorden van de Texaanse stad Dallas, zijn volgens plaatselijke media zaterdagavond zeker vijf mensen om het leven gekomen. De oorzaak zijn de hevige stromen en tornado’s die de steden afgelopen weekend troffen. Er zijn naar schatting ook ongeveer tachtig mensen gewond geraakt. 

Meer krantenkoppen in België

Drie tornooiweken padel vanaf 24 juni bij TP Yper

Het wordt de komende weken een drukte van jewelste op en rond de padelvelden van TP Yper. Vanaf maandag 24 juni starten er drie tornooiweken. In de eerste week is het vooral uitkijken naar de P700-reeks, de op één na hoogste reeks die er bestaat.
The post Drie tornooiweken padel vanaf 24 juni bij TP Yper appeared first on

Lees meer »

Baasjes op reis of te druk bezig voor een wandeling? Dan ontfermt Paulien (27) zich over de hond in Knokke-Heist

Wat als je zot bent van honden, al een online boetiek hebt en plannen maakt voor een fysieke winkel? Dan neem je er nog een hondenoppas- en uitlaatservice bij. Althans dat is wat Paulien Bulens (27) uit Knokke-Heist doet. Hondenbaasjes in de mondaine kustgemeente kunnen een beroep doen op Paulien om hun viervoeter de nodige aandacht te geven. Zowel op

Lees meer »

In Oostende tellen bewoners woonzorgcentrum af naar komst Rammstein met zelfgemaakte banners: “Zo ziet Rammstein eruit over 30 jaar”

In Oostende tellen de inwoners van woonzorgcentrum ‘De Drie Platanen’ af naar de komst van Rammstein. Het woonzorgcentrum kijkt uit op het park ‘De Nieuwe Koers’, waar de Duitse metalband volgend weekend optreedt. Om al in de sfeer te komen, hebben ze banners gemaakt waarop enkele bewoners verkleed zijn als de bandleden van Rammstein. De oude rockers zijn te bewonderen

Lees meer »

DNA-onderzoek naar ‘rusthuismoorden’ in Oostrozebeke levert niets op

Het DNA-onderzoek op enkele insulinepennen die het gerecht in beslag nam in woonzorgcentrum Rozenberg in Oostrozebeke heeft geen uitsluitsel gebracht. Dat schrijft HLN. Wie verantwoordelijk is voor de drie moorden en zes moordpogingen in het rusthuis tussen 2020 en 2021 blijft dus onduidelijk.
The post DNA-onderzoek naar ‘rusthuismoorden’ in Oostrozebeke levert niets op appeared first on KW.be.

Lees meer »