STVV probeert Besnik Hasi te overtuigen, verkiest hij KV Mechelen boven Limburgers?

Waar ligt de toekomst van Besnik Hasi? Een paar weken nadat hij zijn afscheid aankondigde, lijkt Besnik Hasi (52) de trainer van Malinwa te blijven. Beide partijen zijn naar mekaar toegegroeid. Maar intussen trekt ook STVV – dat coach Thorsten Fink waarschijnlijk ziet vertrekken – aan de mouw van Hasi. 

Meer krantenkoppen in België

43ste Nacht van Vlaanderen kent recordopkomst met bijna 9.500 deelnemers: “Dit hadden we niet durven dromen”

De 43ste editie van het wandel- en loopevent de Nacht van Vlaanderen in Torhout was alweer een recordeditie. Sterker: met ongeveer 9.500 deelnemers met 34 verschillende nationaliteiten barst het evenement stilaan uit zijn voegen. Dat zijn er immers nog een derde méér van vorig jaar. “Het event is om verschillende redenen waanzinnig populair, en dat maakt ons héél blij. Maar

Lees meer »

Victor Campenaerts en Arnaud De Lie over hun hechte vriendschap: “Als ik me slecht voel, kan heel even aan Victor denken wonderen doen”

Lotto Dstny-renners Victor Campenaerts (32) leerde Arnaud De lie (22) toegewijd trainen en zijn eigen pizza’s maken. Arnaud De Lie leerde Victor Campenaerts Franse interviews geven en… pus uit koeienuiers duwen. Na “drie magnifieke jaren” scheiden straks de wegen van ‘vader’ en ‘zoon’. Aan de vooravond van het BK praten ze in een dubbelinterview over hun hechte vriendschap. Maar hoe

Lees meer »

Oostendse horeca kijkt reikhalzend uit naar mooie zomer na kwakkelweer: “Juni is een pijnlijke maand voor ons”

Van mooi weer is voorlopig nog geen sprake, maar daar komt, als we de weerman mogen geloven, binnenkort verandering in. De Oostendse horeca is dan ook klaar voor komende zomer. Ondertussen kregen de organisatoren van Ostend Beach Festival de ‘Gouden Zandkorrel’ toegekend. “Ze dragen met hun festival bij aan het verblijfstoerisme aan de kust”, zegt Bart Boelens van Horeca-Middenkust.

Lees meer »

Doden en vermisten na overstromingen in China

De regenval en overstromingen in China hebben meer slachtoffers gemaakt. In Guangdong zijn volgens de staatstelevisie maandag zeker vijf mensen omgekomen bij aardverschuivingen rond de stad Meizhou. Van vijftien mensen is er geen spoor en dertien mensen zaten vast in de massa’s water en modder.

Lees meer »