STVV probeert Besnik Hasi te overtuigen, verkiest hij KV Mechelen boven Limburgers?

Waar ligt de toekomst van Besnik Hasi? Een paar weken nadat hij zijn afscheid aankondigde, lijkt Besnik Hasi (52) de trainer van Malinwa te blijven. Beide partijen zijn naar mekaar toegegroeid. Maar intussen trekt ook STVV – dat coach Thorsten Fink waarschijnlijk ziet vertrekken – aan de mouw van Hasi. 

Meer krantenkoppen in België

Knipperlichten in grond voor meer veiligheid in Gistel

Op verschillende kruispunten waar fietsroute Groene 62 de openbare weg kruist, liet het stadsbestuur blauwe knipperlichten in de grond installeren om mogelijk gevaarlijke oversteekplaatsen aan te duiden.
The post Knipperlichten in grond voor meer veiligheid in Gistel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Provinciedomein van Huizingen moet jong Brabants trekpaard Remi laten inslapen: “Als je een dier hebt, liggen verdriet en liefde vaak kort bij elkaar”

Het provinciedomein van Huizingen heeft een van zijn geliefde Brabantse trekpaarden verloren. Remi, die nog maar net 1 jaar oud was, liep al even mank. Toen de blessure veel erger bleek dan eerst gedacht, hebben de dierenverzorgers besloten het paard te laten inslapen. "We moesten van ons hart een steen maken", zegt dierenverzorger Sam Stylemans.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Lichamen van vier Israëli’s teruggebracht naar Israël – Netanyahu in VS: “Voor Israël is elke dode burger een tragedie, voor Hamas een strategie”

Benjamin Netanyahu heeft bij zijn aankomst in het Capitool een staande ovatie gekregen. Daarna hield de Israëlische premier een opvallende toespraak. “Pro-Palestijnse betogers zouden zich moeten schamen”, klonk het onder meer. Hij had ook een boodschap voor alle betogers die op dit moment buiten het gebouw hun afkeer laten horen. “Jullie zijn de nuttige idioten van Iran geworden.” Volg de

Lees meer »

“Ik was in de war”: ex-olympische topatlete excuseert zich nadat ze veroordeelde kinderverkrachter “het allerbeste” toewenste voor de Spelen

De deelname van de controversiële Nederlandse topbeachvolleyballer Steven van de Velde (29) blijft voor ophef zorgen. Tien jaar geleden zat hij nog in de gevangenis voor de verkrachting van een 12-jarig meisje, vanaf zondag strijdt hij voor een medaille in Parijs. Paula Radcliffe, voormalig wereldrecordhoudster op de marathon, sprak initieel haar steun uit voor de Nederlander, om zich daarvoor vervolgens

Lees meer »

Record van warmste dag ooit al na één dag verbroken

Het record van de warmste dag wereldwijd, gemeten op zondag 21 juli, is na één dag al verbroken. Dat zegt de Europese klimaatdienst Copernicus. De gemiddelde temperatuur op zondag bedroeg 17,09 graden, een dag later, op maandag 22 juli, was dat 17,15 graden.

Lees meer »

Massaal protest tegen toerisme op Mallorca

In Spanje is opnieuw massaal geprotesteerd tegen de negatieve gevolgen van het toerisme. Op het vakantie-eiland Mallorca gingen zondagavond volgens de politie 20.000 mensen de straat op in hoofdstad Palma onder het motto “Minder Toerisme, Meer Leven”.

Lees meer »

“Alles geven, hè!”: fans kunnen in Hasselt eventjes zelf Frankie of Protput zijn aan de bureaus van ‘Het eiland’

In de Corda Campus, een bedrijvencampus in Hasselt, staan deze week de bureaus zoals die in de legendarische VRT-serie ‘Het eiland’. Die serie bestaat 20 jaar en ging over de hilarische gebeurtenissen in het fictieve bedrijf ‘Cynalco Medics’. Fans kunnen gebruik maken van de bureaus om een dagje zelf mee te maken hoe het is om Sammy, Protput of Alain

Lees meer »

Op het podium van de Gentse Feesten zingt Marieke (32) haar trauma’s en oude demonen van zich af: “Eindelijk ben ik tot rust gekomen”

Vier jaar lang vocht zangeres Marieke Bresseleers (32) als slachtoffer van fysiek en seksueel partnergeweld om erkenning. Haar imponerende doortocht op de Gentse Feesten van zaterdag was enkel mogelijk na een juridisch gevecht én een persoonlijke strijd tegen haar eigen demonen en verslavingen. “Pas de jongste weken denk weer: ik ben oké.”

Lees meer »