Stemadviseur Glass Lewis: ‘Aandeelhouders Tesla: stem tegen loonpakket Elon Musk’

09:46 De onafhankelijke stemadviseur Glass Lewis geeft aandeelhouders van Tesla de raad om tegen het verloningspakket van 46 miljard dollar voor CEO Elon Musk te stemmen. 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Bij Frankrijk waren er zorgen over Mbappé. Maar net nu lijkt er een anonieme superheld op te staan! ?
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jongetje (7) met Down uit concert van Pink gezet omdat hij niet kan stilzitten: “We werden behandeld als criminelen”

Afgelopen weekend moest de 7-jarige Jesse, die het syndroom van Down heeft, een concert van Pink verlaten. De reden? “Hij kon niet stilzitten.” Zijn moeder, Vanessa Vasey, is woedend en teleurgesteld, vooral omdat ze maar liefst 750 euro had uitgegeven aan de tickets voor het optreden van Jesse’s grootste idool. “Tien bewakers begeleidden ons het gebouw uit alsof we criminelen

Lees meer »

Militair (27) en vier anderen veroordeeld voor cocaïnedeals aan Westkust

Een 27-jarige militair uit Koksijde is veroordeeld wegens de handel in cocaïne aan de Westkust. Hij was de tussendealer tussen een grote Antwerpse dealer en drie kleinere. De man kreeg een werkstraf van 180 uren maar moet vooral 55.000 euro aan drugsgeld terugbetalen. De man werd in de legerkazerne geschorst en mag een carrière vergeten: hij zal ontslagen worden.

Lees meer »

Israël doodt opnieuw Hezbollah-bevelhebber

Het Israëlische leger zegt opnieuw een commandant van Hezbollah in Libanon te hebben gedood. Die zou uitgeschakeld zijn bij een gerichte aanval, donderdagochtend, in het gebied rond Deir Kifa, in het zuiden van Libanon. De pro-Iraanse militie bevestigde zijn dood. De commandant in kwestie, Abbas Ibrahim Hamada, zou verantwoordelijk geweest zijn voor een deel van de grondtroepen van Hezbollah en

Lees meer »

Celstraffen van 6 tot 9 maanden voor hackende ex-werknemers van fruithandelaar in Asse 

Drie ex-werknemers van een groenten- en fruitgroothandelaar uit Asse die de mailbox van hun CEO hadden gehackt en gevoelige informatie hadden doorgespeeld naar een concurrerend bedrijf uit Haren, zijn door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld tot gevangenisstraffen van 6 en 9 maanden. Ook de bestuurder en directeur van het Harense bedrijf werden veroordeeld, ook tot gevangenisstraffen van 6 en 9

Lees meer »