REACTIES. “Ik heb geen idee hoe we dit hebben geflikt”: Club-spelers kunnen hun eigen titel niet geloven

Meteen na de wedstrijd reageerden Andreas Skov Olsen en Brandon Mechele, beiden sleutelfiguren bij Club Brugge dit seizoen, op het kampioenschap. Ook Michiel Jonckheere, Hans Vanaken, Simon Mignolet en Nicky Hayen deden interviews. 

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN GAZA. VN-Veiligheidsraad steunt Amerikaanse wapenstilstandresolutie

De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties steunt het door de Verenigde Staten gepresenteerde plan voor een onmiddellijk staakt-het-vuren en de vrijlating van gijzelaars in de Gazastrook. Veertien van de vijftien leden van de raad schaarden zich achter de Amerikaanse oproep aan Hamas en Israël. Rusland onthield zich van stemming. Lees hier de ontwikkelingen van maandag 10 juni terug.

Lees meer »

Tielts stadsbestuur gaat in eigen beheer herstellingen uitvoeren aan kerk Schuiferskapelle

Al sinds het begin van deze bestuursperiode had de stad Tielt een budget van 180.000 euro uitgetrokken voor de kerkfabriek voor werken aan de kerk van Schuiferskapelle. Omdat er de voorbije jaren geen schot in de zaak kwam, gaat de stad nu zelf enkele noodzakelijke herstellingen uitvoeren.
The post Tielts stadsbestuur gaat in eigen beheer herstellingen uitvoeren aan kerk

Lees meer »

“Geen grote verrassingen”: nek-aan-nekrace tussen GroenLinks-Pvda en PVV na Europese verkiezingen in Nederland

GroenLinks-PvdA (8 zetels) en PVV (7 zetels) lijken de meeste zetels binnen te halen na de Europese verkiezingen in Nederland gisteren, al liggen de resultaten van beide partijen erg dicht bij elkaar. Dat blijkt uit de exitpolls van gisterenavond. "De grootste verrassing is dat de PVV van Geert Wilders voorlopig niet de grootste partij is.", zegt Jeroen Reygaert van VRT

Lees meer »

Seelbach viert 40 jaar jumelage met Zillebeke

Een afvaardiging van het Duitse Seelbach werd onlangs ontvangen in Zillebeke naar aanleiding van 40 jaar jumelage. Op vrijdag kwamen de Seelbachers toe, op zaterdag was er een middagmaal in oc In ‘t Riet, genoten ze van Kattenkronkels en legden Seelbach-burgemeester Michael Moser, Marcel Verfaillie en schepen Ives Goudeseune een bloemenkrans neer onder de Menenpoort
The post Seelbach viert

Lees meer »

LIVE GAZA. Hamas “bereid positief te handelen” – Grote aanval vanuit Libanon op Israël aan de gang

In hun officiële reactie op het jongste plan voor een bestand in de Gazastrook, eisen de Palestijnse bewegingen Hamas en Islamitische Jihad een “totaal einde” aan de Israëlische agressie. De Palestijnse onderhandelingsdelegatie zegt ook bereid te zijn “positief te handelen om een overeenkomst te bereiken om deze oorlog tegen ons volk te beëindigen”. In Israël is er momenteel een grote

Lees meer »