Politiehond die zich tijdens interventie tegen agenten keerde en neergeschoten werd, is overleden

De Mechelse herder van de politie die zich afgelopen donderdag in het Nederlandse Dalfsen tegen agenten keerde en vervolgens neergeschoten werd, is overleden. Dat melden Nederlandse media.

 

Meer krantenkoppen in België

Hydrothermale uitbarsting doet toeristen wegvluchten in Yellowstone

Een deel van Biscuit Basin in Yellowstone, Wyoming, is gesloten na een krachtige hydrothermale explosie dinsdagochtend. In een virale video is te zien hoe stoom en donkere brokstukken krachtig de lucht in geschoten worden. Vervolgens rennen toeristen weg van de uitbarstende geiser. Volgens het park raakte er niemand gewond.

Lees meer »

Jennifer Aniston haalt uit naar running mate Trump nadat die het neerbuigend heeft over “kinderloze kattenvrouwen”

Actrice Jennifer Aniston heeft op Instagram woedend gereageerd op een uitspraak van J.D. Vance, de running mate van de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump. In een interview met ‘Fox News’ uit 2021 dat deze week opnieuw opdook en viraal ging, haalde Vance uit naar mensen zonder kinderen. Hij zei dat ze geen recht hebben om mee de toekomst te bepalen.

Lees meer »

Zijn herbruikbare bekers op festivals bron van virusverspreiding?

“Het coronavirus gaat goed rond: nooit eerder vonden we zóveel”, waarschuwt Elke Wollants van het Leuvense Rega Instituut. De schuldige volgens haar? De herbruikbare bekers die sinds vorig jaar verplicht zijn op festivals. Hoe vies zijn zulke bekers nu écht? En welke virussen en bacteriën blijven er nog allemaal aan kleven?

Lees meer »

Niet te missen: dé gids voor de Olympische Spelen in Parijs

De Olympische Spelen in Parijs naderen met rasse schreden en zoals bij elk groot sportevenement heeft HLN ook voor deze Spelen een gids in petto. Wat moet u nóg weten om alles straks vanop de eerste rij te kunnen volgen? Welke Belgen komen er in actie? En kan ik nog tickets kopen? Uw handleiding voor Parijs 2024.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Leger Israël vindt lichaam gijzelaar in Gaza – Netanyahu in VS: “Voor Israël is elke burgerdode een tragedie, voor Hamas een strategie”

Benjamin Netanyahu heeft bij zijn aankomst in het Capitool een staande ovatie gekregen. Daarna hield de Israëlische premier een opvallende toespraak. “Pro-Palestijnse betogers zouden zich moeten schamen”, klonk het onder meer. Hij had ook een boodschap voor alle betogers die op dit moment buiten het gebouw hun afkeer laten horen. “Jullie zijn de nuttige idioten van Iran geworden.” Volg de

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Het is bouwverlof, dus ook de aannemers genieten van vakantie. Al is het voor hen soms moeilijk loslaten…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Humphries leidt met drie legs in slordige finale tegen Van Gerwen

De World Matchplay kent vanavond zijn ontknoping. Bij de mannen mogen toppers Michael van Gerwen en Luke Humphries strijden om de felbegeerde titel. De Nederlander kreeg in de halve finale Michael Smith klein, de Engelse wereldkampioen won van zijn landgenoot James Wade. Bij de vrouwen heeft Beau Greaves de titel gegrepen na een dominante prestatie tegen Fallon Sherrock. De wedstrijden

Lees meer »

Vandaag al voetbal en rugby: ontdek via deze handige tool het volledige programma van Olympische Spelen

Met ruim 10.000 sporters uit 206 landen en 306 disciplines in 32 verschillende sporten is Parijs de komende weken het kloppend sporthart van de wereld. Vandaag, nog voor de openingsceremonie van vrijdag dus, komen al de eerste sporten aan bod op de Olympische Spelen. Zaterdag zijn de eerste Belgen aan zet. Hoe ziet het volledige programma van Parijs 2024 eruit?

Lees meer »