Politie legt illegale raveparty stil niet ver buiten Limburg: opvallend veel Nederlanders aanwezig

De politie heeft zondagochtend een illegale raveparty in een leegstaande loods op Lammerdries op de grens van Olen en Geel stilgelegd. “De muziekinstallatie is in beslag genomen”, zegt Vera Celis (N-VA), burgemeester van Geel.

 

Meer krantenkoppen in België

Walter De Donder slijt dit jaar zijn 25ste zomer in Plopsaland: zo ziet hij de toekomst voor Samson & Marie

De beelden van Marie Verhulst (28) die struikelde over een podiumattribuut gaan viraal. Het ongelukje gebeurde tijdens de première van de gloednieuwe ‘Samson & Marie Zomershow’ in Plopsaland De Panne. Gelukkig hield ze er niets aan over. Collega’s Walter De Donder (meneer De Burgemeester) en Michiel De Meyer (Brandweerman Bill) dollen met de situatie in deze nieuwe HLN Showbits.

Lees meer »

Lachgas is geen lachertje: “Het is uitgegroeid tot een drug om ernstig rekening mee te houden”

‘Auto zorgt voor ravage na crash in Merksem: politie vindt lachgas en ballonnen terug’. ‘Burgemeester sluit lachgascafé in Borgerhout’. Of: ‘Politie vindt 116 flessen lachgas in Antwerpse Airbnb’. Het zijn slechts enkele krantentitels van de afgelopen maanden. Het gebruik van lachgas en de overlast die daarmee gepaard gaat, zijn niet nieuw in Antwerpen. “Maar het is uitgegroeid tot een zorgwekkend

Lees meer »

Jongen (5) doodgereden door politiewagen

Een vijfjarige jongen is dinsdagavond om het leven gekomen nadat hij gegrepen werd door een voorbijsnellende politiewagen in het Duitse Kassel. Het kind werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed later aan zijn verwondingen.

Lees meer »

Van marsrover tot waterraket: Kinderen beleven uniek Educatief ruimtekamp in Astropolis

Astropolis in Oostende heeft de voorbije jaren een uitgebreid educatief aanbod uitgewerkt om kinderen niet enkel veel bij te leren over sterrenkunde en ruimtevaart, maar ook enthousiast te maken. Voor de eerste keer wordt er ter plaatse ook een kamp georganiseerd. Tien kinderen worden ondergedompeld in leuke workshops.
The post Van marsrover tot waterraket: Kinderen beleven uniek Educatief ruimtekamp

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Van Gerwen rekent af met Smith en staat morgenavond in tegenover Humphries in de finale

De World Matchplay kent zijn twee finalisten: Michael Van Gerwen en Luke Humphries. Een droomfinale. De Nederlander had genoeg aan één geniaal moment om Michael Smith klein te krijgen. Luke Humphries toonde dan weer zijn klasse in de halve finale tegen James Wade. Morgenavond om 21u15 strijden de dartstoppers om de felbegeerde titel in Blackpool. De wedstrijden zijn ook LIVE

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Tadej Pogacar wint na de Giro ook de Tour, met indrukwekkende overmacht. En dus zoekt de Sloveen een nieuwe uitdaging.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »