Parkeergarage deels ingestort bij ziekenhuis in Nederlandse stad Nieuwegein: nog onduidelijk of er slachtoffers zijn

Een deel van de parkeergarage bij het St. Antonius Ziekenhuis in het Nederlandse Nieuwegein, ten zuiden van Utrecht, is zondagavond ingestort. Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio Utrecht zijn alle hellingen van de parkeergarage, de overgangsstukken tussen de verschillende verdiepingen, ingestort. Of daarbij slachtoffers zijn gevallen, is nog niet bekend. “Er hangen veel brokstukken los aan het plafond.” 

Meer krantenkoppen in België

LIVE VERKIEZINGEN VS. Biden stapt uit presidentsrace

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog.

Lees meer »

Ann Hoste uit Avelgem blikt tevreden terug op deelname ‘Met Vier in bed’: “Maar niet alles kwam in beeld”

Ann Hoste en haar dochter Cinzia van B&B De Gouden Klokke schitterden afgelopen dinsdag in het VTM-programma ‘Met Vier in Bed’. De goedlachse dames kunnen terugblikken op een mooi geslaagd avontuur.
The post Ann Hoste uit Avelgem blikt tevreden terug op deelname ‘Met Vier in bed’: “Maar niet alles kwam in beeld” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Appie Mussa, die als blauwe vogel op het podium stond met Joost Klein, blikt terug op Songfestival: “Het was heel veel”

Appie Mussa (25) heeft het Songfestival en de diskwalificatie van zijn goede vriend Joost Klein (26) als een intense periode ervaren. De onlinevideomaker vond het “een rollercoaster”, vertelde hij in de Nederlandse versie van ‘De slimste mens’. Mussa was verkleed als blauwe vogel een onderdeel van de act van Joost op het Songfestival.

Lees meer »

IN BEELD – Première ‘Gert & James ZomerRevue’ in Plopsa De Panne met talrijke bekende Vlamingen

Na ‘Gert Late Night’, ‘De Cooke & Verhulst Show’ en een daaropvolgende pauze is het duo ‘Gert & James’ voor even terug. Tijdens de zomermaanden ontvangen ze het grote publiek voor een wervelende avondshow met sketches, groots dansensemble en livemuziek van de XL Band in het Studio 100 Theater in De Panne.
The post IN BEELD – Première ‘Gert

Lees meer »

“Drie kilometer aan stickers”: Reflecta Graphics voorziet Belgisch verblijf op Olympische Spelen van publiciteit

Als pakweg de Red Lions of Nina Derwael op de Olympische Spelen in Parijs voor en na hun prestaties even tot rust willen komen, dan worden ze omringd door stickers van Izegemse makelij. Publiciteitsbedrijf Reflecta Graphics stond in voor de productie.
The post “Drie kilometer aan stickers”: Reflecta Graphics voorziet Belgisch verblijf op Olympische Spelen van publiciteit appeared first

Lees meer »