Noord-Korea beschuldigt Washington en Seoel van spionage: “Van hoger niveau dan staat van oorlog”

Noord-Korea heeft de VS en Zuid-Korea zondag beschuldigd van het uitvoeren van spionageactiviteiten in de buurt van het Koreaanse schiereiland. Het land waarschuwde dat het “onmiddellijke actie” zou ondernemen als zijn soevereiniteit werd geschonden, zo meldden staatsmedia.

 

Meer krantenkoppen in België

“Er zijn heel wat zaadjes geplant”: Campus Engineering Veurne sluit Erasmusproject rond inclusiviteit af

De leerlingen van Talent-Is Campus Engineering Veurne hebben na vier jaar het internationale Erasmusproject ‘How Special Are Your Needs? Can we Help? STEAM Up for an Inclusive Europe’ afgerond. Dat deden ze met workshops en een toeristisch-culturele demowandeling ‘Route You’ voor een inclusief Veurne. Aan het project namen ook scholen uit Griekenland, Italië, Zweden, Slovenië en Portugal deel. “We hebben

Lees meer »

Politicoloog Carl Devos: “Wie hoopt dat de formatie vanaf nu snel en rimpelloos naar een akkoord leidt, verwacht te veel”

“De formatie levert geheid flinke botsingen op”, schrijft politicoloog Carl Devos (UGent). Want er dringt zich met deze formatieronde een unieke politieke opportuniteit op. En dan drijven de partijen aan de onderhandelingstafel hun prijs op. Kunnen we alsnog vlotte regeringsvormingen verwachten? En hoe ziet de toekomst van de Belgische politiek eruit?

Lees meer »

Nacht van de Makers in Brugge: Bruges Fourchette is most wanted souvenir

Op de Nacht van de Makers in Brugge kregen acht makers het kwaliteitslabel Handmade in Brugge en ontving goudsmid Lore De Backer de ‘Prijs Jonge Makers’. Het opmerkelijke hebbeding The Bruges Fourchette, een frietvorkje in de vorm van het Belfort, werd er uitgeroepen tot Most Wanted Souvenir.
The post Nacht van de Makers in Brugge: Bruges Fourchette is most

Lees meer »

Uitverkoop wegens verbouwingen: Vanaf vrijdag 21 juni kortingen tot 50%

Juwelier Schotte in de Zwevegemsestraat zal in oktober een maand sluiten voor verbouwingen. Nele Schotte (46) nam de zaak in 2014 over. “Na tien jaar is het een goed moment om te verbouwen en wat te moderniseren. De winkel krijgt een tijdloze, warmere sfeer met houtelementen.”
The post Uitverkoop wegens verbouwingen: Vanaf vrijdag 21 juni kortingen tot 50% appeared

Lees meer »