Noord-Korea beschuldigt Washington en Seoel van spionage: “Van hoger niveau dan staat van oorlog”

Noord-Korea heeft de VS en Zuid-Korea zondag beschuldigd van het uitvoeren van spionageactiviteiten in de buurt van het Koreaanse schiereiland. Het land waarschuwde dat het “onmiddellijke actie” zou ondernemen als zijn soevereiniteit werd geschonden, zo meldden staatsmedia.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE GENTSE FEESTEN. Absynthe Minded geeft spetterend optreden aan Trefpunt, vierde feestnacht gaat in

Dag vier van de Gentse Feesten is in mineur begonnen. Het ‘Botram!’-kraam werd gevandaliseerd door vleesliefhebbers. Gelukkig verliep de rest van de dag wel vol feestvreugde. De Buffalo-ploeg werd enthousiast ontvangen door de fans. Rond 21.45 uur begon Absynthe Minded aan een spetterend optreden aan het Trefpunt. Om 23 uur klimt Eurosong-winnaar Johnny Logan nog op het podium van het

Lees meer »

Trotse papa in het publiek en bonkende beats op het terrein: Lucca van Damme trakteert Tomorrowland op gesmaakte set

Zijn vuurdoop op Tomorrowland kende ie vorig jaar al, en sindsdien heeft Lucca van Damme – zoon van topchef Roger – niet stilgezeten. Tijdens zijn set op de Rise Stage deed de 15-jarige dj, ondanks het vroege aanvangsuur, de massa meedansen. “Is die jongen écht minderjarig? Dan staat hem nog een grote carrière te wachten”, oordeelden de aanwezige feestbeesten.

Lees meer »

“Drie kilometer aan stickers”: Reflecta Graphics voorziet Belgisch verblijf op Olympische Spelen van publiciteit

Als pakweg de Red Lions of Nina Derwael op de Olympische Spelen in Parijs voor en na hun prestaties even tot rust willen komen, dan worden ze omringd door stickers van Izegemse makelij. Publiciteitsbedrijf Reflecta Graphics stond in voor de productie.
The post “Drie kilometer aan stickers”: Reflecta Graphics voorziet Belgisch verblijf op Olympische Spelen van publiciteit appeared first

Lees meer »

PROMOJAGERS SUPERTIP. Albert Heijn geeft flinke kortingen op Cornetto’s, Calippo’s en Magnums

Opnieuw tropische temperaturen vandaag en wat is er dan heerlijker dan jezelf trakteren op een ijsje? Voor de liefhebbers pakt Albert Heijn uit met 40 procent korting op Magnums, Cornetto’s en Calippo’s van Ola, met dank aan de Bonusknallers van de warenhuisketen. Gunther Devisch van Promojagers België maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.

Lees meer »

Maak kennis met buikdansen in De Weij

Op dinsdag 30 juli staat een workshop Orïentaalse dans op het programma van vzw De Weij. De workshop wordt georganiseerd op de koers van de De Groenselpoorte, Pastoorstraat 15 in Reningelst.
The post Maak kennis met buikdansen in De Weij appeared first on KW.be.

Lees meer »

Milcobel verkoopt ijsmaker Ysco

Zuivelcoöperatie Milcobel verkoopt ijsproducent Ysco aan een financiële partij. Dat heeft het bedrijf dinsdag aangekondigd.
The post Milcobel verkoopt ijsmaker Ysco appeared first on KW.be.

Lees meer »

Klimaatactivisten slaan toe op en rond luchthavens: vliegverkeer in Keulen enkele uren stilgelegd, ook problemen in Oslo en Helsinki

Klimaatactivisten hebben in meerdere landen het vliegverkeer verstoord of toch minstens een poging daartoe ondernomen. Keulen Bonn Airport lag enkele uren stil. Bij de luchthavens van Oslo en Helsinki waren lichte verstoringen, in Barcelona kon dat nog net worden voorkomen. In Zürich, Genève en Londen werden activisten van aanvoerwegen gehaald, melden verschillende media uit die landen.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Binnenkijken in ‘het kleine Versailles van de Ardennen’: hier slapen Brad Pitt en Ines de Ramon

Geen vijfsterrenhotel in de stad. Wel een prachtig landgoed temidden kilometers groen. Brad Pitt en Ines de Ramon kozen voor hun verblijf in ons land het prestigieuze ‘Manoir de Lébioles’. Een architecturale parel in Spa die gekend staat om z’n fenomenale spa en culinaire hoogstandjes. Al vinden de geliefden er vooral hun hoogste goed. “Wij beloven iedere bezoeker onvoorwaardelijke discretie.”

Lees meer »

Stakende dansers, te sterke Seine en een mogelijk sterrenduet: dit moet u weten voor de Olympische Spelen straks van start gaan

Vandaag al zijn de Olympische Spelen van start gegaan, met onder meer een rugbymatch tussen gastland Frankrijk en de VS. De openingsceremonie is echter pas voor… vrijdag. Hoe kan dat? En dat is niet de enige vraag die we ons stellen, twee dagen voor de officiële start. Hoe zit het ondertussen met de Seine? Zullen de toeschouwers wel iets kunnen

Lees meer »