Merlier vervolledigt hattrick in Giro met indrukwekkende sprint in Rome

 

Tim Merlier heeft in de slotrit van de Giro zijn derde etappezege gepakt. Onze landgenoot van Soudal Quick-Step snelde in de schaduw van het Colosseum in Rome naar winst voor zijn rivaal Jonathan Milan, die in de finale moest terugkeren na pech. Tadej Pogacar is de eindwinnaar.

 

Meer krantenkoppen in België

Politie houdt grote controleactie met tal van partners: trucker gebruikt gsm achter stuur van gevaarte van 44 ton

Politiezone Westkust hield vrijdag een grote controleactie in het verkeer in Koksijde en Nieuwpoort. Daarbij werd samengewerkt met partners GOCA, RVA, de Arbeidsinspectie en VLABEL. Elke partner stelde tal van overtredingen vast. Zo verloor een trucker die een gevaarte van 44 ton voorttrok zijn rijbewijs omdat hij zijn smartphone gebruikte achter het stuur. VLABEL haalde 4.521,84 euro achterstallige belastingen op.<br

Lees meer »

Ex-medewerker van Sihame El Kaouakibi wil Vlaamse overheid dagvaarden: “Ik wil mijn 11.500 euro loon. Ik heb ervoor gewerkt”

“Mijn schulden stapelen zich op.” Dat zegt Aimé Schrauwen (30), oud-parlementsmedewerker van Sihame El Kaouakibi (37). Hij wil de Vlaamse overheid dagvaarden nadat hij maandenlang gewerkt heeft zonder loon, doordat het parlement El Kaouakibi verbood om medewerkers in dienst te nemen. Schrauwen vertelt waarom hij volgens hem wél recht heeft op meer dan 11.500 euro. “Die beslissing was juridisch onjuist.”

Lees meer »

Politie schiet in Hamburg man neer die met bijl en molotovcocktail opdook in fanmars Oranje: “We gaan ervan uit dat het niks met voetbal te maken heeft”

De politie heeft vanmiddag in Hamburg een man neergeschoten die agenten met een bijl zou hebben bedreigd. Dat gebeurde in de buurt van de vele duizenden Oranje-supporters die in een fanmars door de stad trekken. “Hoop politie, sirenes en ook een heli hierboven”, zegt een van hen. De aanvaller had ook een molotovcocktail bij zich. Hij raakte gewond en krijgt

Lees meer »

Nouchka (34), bekend van Big Brother en Million Dollar Island, opent Calzedonia-filiaal in Oostende

Nouchka Willems maakte het afgelopen jaar tot twee keer toe een tv-optreden. Zo nam ze deel aan Million Dollar Island en aan Big Brother. Nu is ze als franchisenemer haar eigen Calzedonia-filiaal gestart in de Kapellestraat in hartje Oostende. Als content creator promoot ze nu haar eigen producten op sociale media.
The post Nouchka (34), bekend van Big Brother

Lees meer »