Marthe van K3 schittert nog een keer solo in dansschool van echtgenoot Sinerjey

Marthe De Pillecyn staat doorgaans bekend als ‘het K3’tje met de zware haren’, maar deze week stond ze nog een keer solo op het podium. Ze stal de show tijdens een voorstelling van de dansschool van haar man, Sinerjey. 

Meer krantenkoppen in België

“Elk rouwkamp blijft aan de ribben plakken”: VZW Saying Goodbye – Papillon zoekt financiële steun en therapeuten

Deze zomer trekt een dertigtal kinderen en jongeren op rouwkamp dankzij de vzw Saying Goodbye – Papillon, waar ze groepstherapie combineren met typische kampactiviteiten en -spelletjes. Een nobele organisatie, maar geen sinecure om op poten te zetten. De organisatie zoekt daarom financiële steun én therapeuten.
The post “Elk rouwkamp blijft aan de ribben plakken”: VZW Saying Goodbye – Papillon

Lees meer »

Koksijde baart een digitale drieling

Met trots kondigt het lokaal bestuur de geboorte aan van een mooie digitale drieling. Het gaat om de lancering van drie websites. De gemeentelijke webstek (www.koksijde.be) kreeg een make-over en ook de toeristische website (visitkoksijde.be) kreeg een nieuw jasje aangemeten. De gloednieuwe website www.jonginkoksijde.be is de go-to plek waar kinderen, jongeren (en hun ouders) informatie en inspiratie vinden.
The

Lees meer »

“Sport voor de rijken”: hoe Chinees varkensvlees de prijs van badmintonpluimpjes wereldwijd doet stijgen 

De prijs van badmintonpluimpjes is wereldwijd gestegen en dat heeft alles te maken met de vraag naar varkensvlees in China. Dat schrijven De Standaard en de South China Morning Post. In China, waar badminton een van de populairste hobby’s is, spreken sommigen al over een "sport voor de rijken". Waarom zijn badmintonpluimpjes plots zo duur? En wat hebben Chinese eetgewoontes

Lees meer »

Pensioenleeftijd moet naar omhoog in China

China wil de pensioenleeftijd verhogen. Op dit moment ligt de gemiddelde levensverwachting in China hoger dan in de Verenigde Staten, terwijl de huidige wettelijke pensioenleeftijd een van de laagste ter wereld is. Door de pensioenleeftijd op te trekken zou de krapte op de arbeidsmarkt worden aangepakt.

Lees meer »