Marthe van K3 schittert nog een keer solo in dansschool van echtgenoot Sinerjey

Marthe De Pillecyn staat doorgaans bekend als ‘het K3’tje met de zware haren’, maar deze week stond ze nog een keer solo op het podium. Ze stal de show tijdens een voorstelling van de dansschool van haar man, Sinerjey. 

Meer krantenkoppen in België

“De digitale slinger slaat door”: Johan Sabbe neemt afscheid van het onderwijs na 60 jaar aan dezelfde school

60 jaar aan dezelfde school, waarvan 44 jaar als leraar wiskunde. En nu wenkt het pensioen. Johan Sabbe (65) voor een keertje zelf in de krant. Op vraag van de eindredactie, “want dit kunnen we niet zomaar laten passeren”. En hop, dan maar wat mijmeringen over zes decennia in Torhout in de klas. In wat jarenlang het Sint-Jozefsinstituut heette en

Lees meer »

Rijhuis in Vlaanderen kost evenveel als vrijstaand huis in Wallonië

De huizenprijzen zijn in het eerste kwartaal vrij stabiel gebleven in België, appartementen werden wel 2 procent duurder in een jaar tijd. De mediaanprijs van een vrijstaande woning in Wallonië (300.000 euro) ligt nu op hetzelfde niveau als de prijs van een twee- of driegevelwoning in Vlaanderen (299.000 euro), zo blijkt uit cijfers van het Belgische statistiekbureau Statbel.

Lees meer »

Restaurant Lagaar blijft dicht tot half juli na brand in garagecomplex

De zware brand van 12 juni in het garagecomplex op de Zeedijk van Zeebrugge heeft zware gevolgen voor restaurant Lagaar in de Baron de Maerelaan 4. De brand situeerde zich vlak achter de muur van de keuken van het restaurant en het vuur heeft zich gedeeltelijk verspreid in het dakgebinte van de keuken van het restaurant.
The post Restaurant

Lees meer »

“West-Vlaanderen is de belangrijkste toeristische provincie van Vlaanderen”: Luc Abbeloos nieuwe algemeen directeur bij Westtoer

Westtoer heeft een nieuwe algemeen directeur. Luc Abbeloos (58) volgt Stefaan Gheysen bij het provinciebedrijf op. Abbeloos is al sinds 2011 bij Westtoer aan de slag als marketingdirecteur.
The post “West-Vlaanderen is de belangrijkste toeristische provincie van Vlaanderen”: Luc Abbeloos nieuwe algemeen directeur bij Westtoer appeared first on KW.be.

Lees meer »