Male en Sint-Michiels winnen bekerfinale krachtbal

Zaterdag werden de bekerfinales krachtbal gespeeld. Aansluitend werden ook de individuele prijzen uitgereikt. Zowel op als naast het veld schoten Male en Sint-Michiels de hoofdvogel af.

Bij de dames stond het duel op de affiche tussen kampioen Male en vicekampioen Sint-Michiels. Na een hoogstaande wedstrijd won Sint-Michiels verdiend de beker (15-30).

Bij de heren kregen we met Male – Ichtegem een onverwachte finale. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en vooral voor Joos Anseeuw, die jaren successen kende bij Male en nu bij Ichtegem speelt, was het een speciale partij. Pas naar het einde van de wedstrijd toe kon Male een tweepuntenkloof slaan, die ze niet meer weggaf. Eindstand: 28-26.

Individuele prijzen

Na de finale verdeelden de twee Brugse ploegen nog eens mooi de individuele titels: Sint-Michiels heeft met Speler van het Jaar Jason De Vooght en beloftevolle jongere Charlotte D’Hoore het feest kunnen inzetten. Ook Male viel in de prijzen met beloftevolle jongere Kobe Sevenhant en Speelster van het Jaar Ellen Bosma. (JV)

The post Male en Sint-Michiels winnen bekerfinale krachtbal is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Pro Nieuwpoort en Gezond Verstand Nieuwpoort: “CD&V moet verbod op verkiezingsborden opheffen”

Politici Nicolas Vermote (Pro Nieuwpoort) en Dimitri Dedecker (Gezond Verstand Nieuwpoort) hebben hun krachten gebundeld en roepen het stadsbestuur op om het huidige verbod op verkiezingsborden op te heffen. Het gemeenteraadsbesluit van 2018 dat dit verbod invoerde, beperkt volgens hen de mogelijkheid om effectief campagne te voeren. “Dit is voor ons een uiterst belangrijk item en tekenend voor het machtsbeleid

Lees meer »

“In onze sector moet je niet te ver vooruit kijken”: vierde generatie deed intrede bij Garage Vanhulle

Garage Vanhulle is al 60 jaar een begrip in Izegem. Onder de noemer ‘Checked by Vanhulle’ is de zaak getransformeerd naar een allemerkengarage. “De automobielsector is constant in evolutie. Maar onze service en persoonlijke aanpak hebben we behouden.”
The post “In onze sector moet je niet te ver vooruit kijken”: vierde generatie deed intrede bij Garage Vanhulle appeared first

Lees meer »

Eerste overleg bij Ontex Eeklo over sluiting: “Graag ook aandacht voor interims en externen die voor Ontex werken”

Vandaag zitten vakbonden en directie bij Ontex voor het eerst samen in Eeklo. Het bedrijf sluit de vestiging, en 350 mensen verliezen hun job. De christelijke vakbond vindt dat er ook aandacht moet gaan naar onderaannemers en tijdelijken. In de Ontexvestiging in Buggenhout verdwijnen nog eens 140 banen. Daar is begin deze week overleg tussen vakbonden en directie gestart.

Lees meer »

Dossier terrorist Abdessalem Lassoued bleef in kast liggen door gebrek aan interne controle bij parket van Brussel, concludeert Hoge Raad voor de Justitie

Het dossier van de Tunesiër Abdessalem Lassoued, die in oktober drie Zweedse voetbalsupporters neerschoot in Brussel, is bij de dienst internationale samenwerking van het parket van Brussel in de kast blijven liggen onder meer door een gebrek aan interne controle en een hoge werklast. Dat blijkt uit het bijzonder onderzoek van de Hoge Raad voor de Justitie, dat woensdag gepubliceerd

Lees meer »

Britse inflatie zakt naar doelstelling

10:37 Hoewel de inflatie in het VK tot 2 procent is gedaald, de doelstelling van de Bank of England (BoE), blijven beleggers ongerust over de hoge diensteninflatie. ‘Het is uitgesloten dat de Britse central…

Lees meer »

“Oneerbare voorstellen? Wij spreken daar open over thuis”: Andy Peelman is 15 jaar getrouwd met Tine

De bouwellende is bijna voorbij: deze zomer verhuist Andy Peelman eindelijk naar zijn nieuwsbouwwoning. De acteur/presentator kreeg heel wat kritiek over zich toen hij onthulde wat de bouwgrond had gekost. “Als BV moet je de azijnpissers erbij nemen”, zegt Peelman in ‘Primo’ in een gesprek over de keerzijde van het BV-schap, zijn 15-jarig huwelijk met Tine en omgaan met vrouwelijke

Lees meer »

Hoe open is Lotte Vanwezemael over haar eigen seksleven? “Mensen denken soms dat ik een beest in bed ben”

Van mannen die te snel klaarkomen tot overspel en masturberen: ook in het vijfde seizoen van ‘Lotte gaat diep’ sneuvelen de taboes aan de lopende band. “Eén BV-koppel heeft me erg verrast”, verklapt seksuologe Lotte Vanwezemael (31). Maar hoe zit het met haar eigen liefdes- en seksleven? En krijgt ze nog steeds zoveel dickpicks gestuurd? “Max en ik zijn klaar

Lees meer »

EU-leiders beraden zich in Brussel over topjobs: “Consensus over tweede ambtstermijn voor Von der Leyen”

De staatshoofden en regeringsleiders van de 27 lidstaten van de Europese Unie zijn maandagavond in Brussel bijeengekomen om een eerste keer van gedachten te wisselen over de invulling van de Europese topfuncties. Een formele beslissing komt er nog niet, maar er lijkt wel een consensus te ontstaan dat Ursula von der Leyen opnieuw voorgedragen zal worden als voorzitter van de

Lees meer »

DISCUSSIE. Onderwijstopman pleit voor leerplicht vanaf 3 jaar: vind jij dat kinderen al jonger verplicht naar school moeten?

Vroeg naar school gaan speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van kinderen. Uit onderzoek blijkt dat kinderen in de kleuterklas al de eerste rekenkundige vaardigheden leren, maar dat ook taalkennis en samenwerkingsvaardigheden zich daar ontwikkelen. Daarom pleit GO!-onderwijstopman Koen Pelleriaux ervoor om de leerplicht te verlagen naar 3 jaar.

Lees meer »

Nieuwe opstoot van corona en dat is ongewoon: “Dit zie je doorgaans niet bij virussen die infecties van luchtwegen veroorzaken”

Ons land heeft af te rekenen met een nieuwe opstoot van het coronavirus. Het aantal besmettingen zit al enkele weken in stijgende lijn en dat is ongewoon voor respiratoire virussen in deze periode van het jaar. “Corona blijft een raar beestje”, reageert viroloog Steven Van Gucht van Sciensano. “Het virus is moeilijker te voorspellen. Maar er is hoop.”

Lees meer »