LIVEBLOG KORTRIJK-LOMMEL. Silva met de 3-2! KVK lijkt gered

Vandaag staat de terugwedstrijd tussen KV Kortrijk en Lommel SK op het programma. De West-Vlamingen pakten een goede optie op het behoud door met het kleinste verschil te gaan winnen op Lommel. Kunnen de Limburgers nog iets terugdoen? Volg het hier op de voet! Voorlopig staat het 3-2. 

Meer krantenkoppen in België

VDAB Oost-Vlaanderen ziet veel mogelijkheden voor personeel van Ontex en andere bedrijven waar jobs op de tocht staan

VDAB Oost-Vlaanderen is zeker dat werknemers die recent ontslagen werden een nieuwe baan kunnen vinden in de eigen provincie. Volgens de arbeidsbemiddelaar raken veel vacatures in Oost-Vlaanderen nog altijd niet ingevuld. In enkele maanden tijd kreeg een 1.000-tal medewerkers te horen dat ze (misschien) ontslagen worden, onder meer bij Ontex, Onsemi, Milcobel en Barry Callebaut.

Lees meer »

Len Doens (54) start nieuw avontuur in de Delaerestraat: “Twee zaken onder één dak”

Begin volgend jaar krijgt de Delaerestraat in het centrum van Roeselare er een nieuwe handelaar bij. Len Doens (54) vestigt zich namelijk met een nieuw en uniek concept in het voormalige pand van burgerrestaurant Flooh’s, waar hij zal uitpakken met twee zaken onder één en hetzelfde dak. “Het wordt iets voor zowel mama’s als papa’s”, vertelt hij ons meer over

Lees meer »

Mandel United haalt Jef Vandemaele (Winkel Sport), maar ziet Jaron Dumortier naar Sassport Boezinge vertrekken

Nog wat wijzigingen in de kern voor komend seizoen bij Mandel United. Verdediger Jaron Dumortier verlaat de club en gaat aan de slag bij eersteprovincialer Boezinge. In zijn plaats komt met Jef Vandemaele (ex-Cercle Brugge en Winkel Sport) een ander verdedigend profiel.
The post Mandel United haalt Jef Vandemaele (Winkel Sport), maar ziet Jaron Dumortier naar Sassport Boezinge vertrekken

Lees meer »

“Je hebt me als een stuk vuil afgezet bij mijn auto. Ali, weet je wel wat je deed?”: emotionele eerste procesdag voor ‘The voice’-coach en rapper Ali B.

In Nederland is het proces begonnen tegen Ali B. Na 2,5 jaar doorbreekt de rapper de stilte. Soms stuntelig, soms geëmotioneerd ontkende hij in de rechtbank van Haarlem het verkrachten en aanranden van drie vrouwen. Maar hij kreeg meteen ook tegenwind. “Dat we eerder seks hadden, was geen vrijgeleide. Nee is nee, Ali.”

Lees meer »

Tim Merlier klopt Jasper Philipsen en is opnieuw aan het feest in de Baloise Belgian Tour, eindwinst is voor Waerenskjold

In de slotetappe van de Baloise Belgium Tour heeft Tim Merlier opnieuw de bovenhand kunnen nemen. In een pure machtssprint won hij het pleit van Jasper Philipsen, Tom Van Asbroeck werd verdienstelijk derde. De Noor Søren Waerenskjold kreeg voor de eindwinst nog wat weerwerk te verduren tijdens de Gouden Kilometer, maar kon die uiteindelijk al bij al makkelijk veiligstellen.

Lees meer »

Duikinstructeur vrijgesproken voor dodelijk duikongeval waarbij Kurt en Nathalie stierven: “Duiksport is een risicosport”

Een 61-jarige duikinstructeur uit Rumst is in beroep vrijgesproken voor het duikongeval waarbij het Torhoutse koppel Kurt Huberechts (53) en Nathalie Fiers (36) het leven lieten. Volgens het hof is het onvoldoende bewezen dat de man fouten heeft gemaakt.
The post Duikinstructeur vrijgesproken voor dodelijk duikongeval waarbij Kurt en Nathalie stierven: “Duiksport is een risicosport” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brand vlak bij Brussels Airport is volledig geblust

De uitslaande brand die donderdag woedde in een loods op goederenluchthaven Brucargo, is volledig geblust. De perimeter in de omgeving werd, in samenspraak met de politie, opgeheven. Een klein team blijft nog even stand-by om eventuele opflakkeringen te voorkomen. Dat meldt de brandweer Vlaams-Brabant-West vrijdagochtend.

Lees meer »

Twee op de vijf Belgen zijn digitaal kwetsbaar: “Het gaat nog steeds te snel”

Het gebruik van internet, online diensten en andere digitale hulpmiddelen is in 2023 opnieuw verder toegenomen, maar toch blijft 40 procent van de Belgische bevolking digitaal kwetsbaar. Daarmee zit ons land weer op het niveau van voor de coronacrisis. Die grote groep gebruikt nooit internet, of hun digitale kennis laat te wensen over. Dat blijkt vrijdag uit de nieuwe Barometer

Lees meer »