LIVEBLOG ATALANTA-TORINO. De Ketelaere assisteert openingsdoelpunt, Lookman verdubbelt de voorsprong

Charles De Ketelaere en co verzekerden zich vorige week al van een Champions League-ticket voor volgend jaar. Kan de Rode Duivel zijn statistieken nog wat bijschaven? Volg het op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Hof van Cassatie vernietigt arrest: gaat slachthuis Izegem alsnog vrijuit voor dierenmishandeling?

Na jaren van procederen gaat slachthuis Verbist uit Izegem mogelijk alsnog vrijuit voor dierenmishandeling. Het Hof van Cassatie vernietigt het arrest van het hof van beroep. Het hof van beroep in Antwerpen moet zich nu over de zaak buigen. “Er bestaat in ons land duidelijk geen gerechtigheid voor dieren”, reageert dierenrechtenorganisatie Animal Rights ontgoocheld.
The post Hof van Cassatie

Lees meer »

Jente Pironet van Portland heeft posttraumatische stress na kankerbehandeling: “Ik moest elke dag vechten voor het leven”

Jente Pironet (32), de frontman van Portland, kampt met posttraumatische stress als gevolg van zijn intensieve behandeling tegen kanker. Dat onthult hij in de VRT-podcast ‘Last Goodbye’. “Ik heb elke nacht zware nachtmerries, veel angst, veel trillingen,” zegt de zanger. Pironet maakte vorig jaar bekend dat hij getroffen was door hersenkanker en een chemokuur onderging die veel van zijn gezondheid

Lees meer »

Vooruit is bereid Vlaamse regeringsonderhandelingen op te starten

Vooruit is bereid om onderhandelingen op te starten met N-VA en CD&V over de vorming van een Vlaamse regering. Dat meldt de partij woensdag in een persbericht. Voorzitter Melissa Depraetere leest in de startnota van informateur Bart De Wever “een duidelijk signaal” dat de drie partijen “bereid zijn om de komende maanden te onderhandelen over een warmer en socialer Vlaanderen”.

Lees meer »

De grote bazen van Colruyt, 1 jaar na vertrek van roerganger Jef: “Er zijn klanten die nu op zondag naar de concurrentie gaan. We sluiten niet uit dat we daarin volgen”

Een jaar nadat hij als eerste niet-Colruyt de leiding over de grootste supermarkt van het land overnam, spreekt CEO Stefan Goethaert (56) voor het eerst. Blijft Colruyt de laagste prijs garanderen? Gaan de winkels binnenkort ook op zondag open? En waarom is het hier zoveel duurder dan in het buitenland?

Lees meer »

Jan Verheyen en Lien Willaert overwonnen moeilijke periode: “Af en toe steekt het kort lontje nog de kop op”

Een depressie, een burn-out… Jan Verheyen (61) weet het zelf niet te benoemen, maar de afgelopen jaren ging de regisseur door een moeilijke periode. Ondertussen is hij back in business, getuige zijn aankomende documentaire over de tsunami van 2004, maar wat daaraan vooraf ging was een gevecht met zichzelf, zijn naasten en een broodnodige druk op de pauzeknop. “De bloeiende

Lees meer »

Hoop doet leven

Zo hebben we hem altijd gekend, de nijvere middenvelder van SV Waregem tussen 1968 en 1988. Marc Millecamps, zakelijk, boekhouder. Markie, intussen 73, blijkt nog steeds even nuchter want hij ziet de Rode Duivels wanneer gevraagd naar zijn verwachtingen voor het EK straks niet verder komen dan de achtste finales. Maar laat ons positief blijven!
The post Hoop doet

Lees meer »

Theater aan Zee lanceert programma van 27ste editie: ‘Neem me mee, over golven en generaties’

Oostende verandert van woensdag 21 juli tot en met zaterdag 10 augustus weer in het gezelligste en prikkelendste podiumfestival van het land. De 27ste editie van Theater aan Zee heeft als motto ‘Neem me mee, over golven en generaties’. TAZ brengt dat motto ook in de praktijk, want er komt een tijdscapsule waarin mensen iets van zichzelf kunnen meegeven voor

Lees meer »