LIVEBLOG ATALANTA-TORINO. De Ketelaere assisteert openingsdoelpunt, Lookman verdubbelt de voorsprong

Charles De Ketelaere en co verzekerden zich vorige week al van een Champions League-ticket voor volgend jaar. Kan de Rode Duivel zijn statistieken nog wat bijschaven? Volg het op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Machinist krijgt 2,5 jaar cel voor Spaanse treinramp met 79 doden

De machinist die in 2013 verantwoordelijk was voor het zware treinongeval bij het Spaanse Santiago de Compostella heeft een celstraf van 2,5 jaar gekregen. Ook de toenmalige directeur veiligheid van spoorbeheerder Adif heeft die straf gekregen. Door het ongeval kwamen 79 mensen om het leven en raakten meer dan 140 mensen gewond.

Lees meer »

Geinz publiceert boek met cartoons over Olympische Spelen: “Van buiklopen tot wortelschieten”

Cartoonist Geinz, in het dagelijks leven bekend als Frits Deblieck (51), duikt met ‘Oeilympics’ de wondere wereld in van de Olympische Spelen. 130 cartoons lang laat hij je bulderlachen in de marge van het grootste sportfeest ter wereld.
The post Geinz publiceert boek met cartoons over Olympische Spelen: “Van buiklopen tot wortelschieten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fitnessinfluencer deelt tip om veilig te blijven tijdens avondwandelingen: “Je jaagt ze weg voor er iets kan gebeuren”

Hoewel het tijdens de zomer wat langer licht blijft, kan je je toch nog onveilig voelen als je ’s avonds wanneer het donker wordt nog een wandeling wil gaan maken. De Amerikaanse Julie Capozziello, een fitnessinfluencer uit Tennessee, deelde daarom een opvallende tip met haar volgers. In een video waarin ze zich klaarmaakt om een wandeling te maken met haar

Lees meer »

Winkeldiefstallen op hoogste niveau in tien jaar: supermarkten willen maatregelen

Het aantal winkeldiefstallen in ons land is vorig jaar gestegen tot het hoogste niveau in tien jaar. Steeds meer winkeliers leggen een betrapte dief zelf een schadevergoeding op, zonder dat de politie tussenbeide komt. Dat meldt Buurtsuper.be, de Unizo-organisatie van zelfstandige supermarktuitbaters, die aan de onderhandelaars van de federale regering vraagt om van winkeldiefstal een prioriteit te maken.

Lees meer »