LIVEBLOG ANTWERP-ANDERLECHT (18u30). Bosuil maakt zich klaar voor stevige sfeeractie – Ontdek de vermoedelijke 22 namen

Het was wonden likken op Neerpede deze week na de mokerslag die Club Brugge afgelopen zondag uitdeelde. Anderlecht moet hopen op een mirakel om alsnog landskampioen te worden. Volg de trip naar Antwerp op de voet in onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Superfan Ludo was ooit als enige supporter van Rode Duivels aanwezig in stadion: “Ik heb vaak te horen gekregen dat ik niet goed wijs was”

Het EK voetbal draait op volle toeren en maandag beginnen ook de Belgen eraan. De Rode Duivels hebben wat goed te maken na het WK-debacle in 2022 en kunnen daarvoor alvast rekenen op de steun van een superfan. Ludo Rollenberg kan naar eigen zeggen “op één hand tellen” hoeveel matchen hij gemist heeft in de afgelopen 35 jaar.

Lees meer »

Na de genadeloze afstraffing van zoon Alexander reageert Open Vld-coryfee Herman De Croo: “Die tranen… Zo aangeslagen zag ik hem nooit”

Een gitzwarte zondag, dat werd 9 juni voor Open Vld. De Vlaams liberalen behaalden hun slechtste score in 30 jaar. Herman De Croo (86) zag z’n zoon Alexander met tranen in de ogen de nederlaag toegeven. “Ik zag hem nooit zo aangeslagen, maar Alexander heeft de politiek niet nodig om gelukkig te zijn”, aldus De Croo senior in Dag Allemaal.

Lees meer »

Academie voor Beeld organiseert eindejaarstentoonstellingen

Op donderdag 20 juni opende de Academie voor Beeld in Menen op feestelijke wijze de eindejaarstentoonstelling van haar volwassen studenten. De tentoonstelling loopt tot en met zondag 23 juni.
The post Academie voor Beeld organiseert eindejaarstentoonstellingen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Maister en Sint-Jozefskerk winnen Architectuurprijzen in Roeselare

Als afsluit van het event Roeselare maakt Stad/Stad maakt Roeselare werden de eerste Architectuurprijzen uitgereikt. Het bedrijf Maister op de Ovenhoek sleepte de juryprijs voor de beste grootschalige ingreep in de wacht.
The post Maister en Sint-Jozefskerk winnen Architectuurprijzen in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Horeca Zottegem dan toch niet verplicht om professionele security te voorzien tijdens BK wielrennen

Tijdens het BK wielrennen in Zottegem moeten horecazaken geen professionele security voorzien. Het stadsbestuur wilde dat verplichten, om te voorkomen dat glazen en flessen naar buiten worden meegenomen. Uitbaters vonden het te duur en te kort dag om nog te regelen. Op vraag van oppositiepartij Vooruit, besliste de gemeenteraad dat uitbaters nu zelf controles kunnen uitvoeren. Zottegem stelt ook herbruikbare

Lees meer »

De Haan wordt hele zomer lang het decor voor zoektochten Gezinssport Vlaanderen

De Haan wordt deze zomer dé place to be voor speurneuzen: Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond, biedt er de hele zomer lang avontuur en plezier met vier unieke zoektochten voor jong en oud. Wandel- en fietsliefhebbers, geocache fanaten, ze komen allemaal aan hun trekken.
The post De Haan wordt hele zomer lang het decor voor zoektochten Gezinssport

Lees meer »