Hamas claimt grote raketaanval op Tel Aviv

17:17 De Palestijnse beweging Hamas zegt zondag een grote raketaanval op Tel Aviv te hebben uitgevoerd. Voor het eerst sinds maanden ging het luchtalarm in de Israëlische stad en omgeving af. 

Meer krantenkoppen in België

Ronald Koeman kranig nadat zijn vrouw Bertina weer getroffen is door borstkanker: “Oranje soms afleiding”

Na een overtuigende 4-0-zege tegen Canada vorige week, speelt Oranje vanavond zijn uitzwaaimatch voor het EK tegen IJsland, dat vrijdag nog verrassend ging winnen op Wembley dankzij een goal van OH Leuven-spits Thorsteinsson. Het Nederlands elftal opent haar EK zondag met een wedstrijd tegen Polen. Volg de ontwikkelingen voor en tijdens Nederland – IJsland hieronder.

Lees meer »

Filou Oostende pakt zijn eerste BNXT-titel

Basketbalploeg Filou Oostende heeft zich woensdag verzekerd van een eerste titel in de BNXT League. De kustploeg won in de tweede finalewedstrijd met 66-79 (rust: 33-47) bij het Nederlandse ZZ Leiden. Dat volstond om de titel te pakken. Maandag haalde Oostende het in eigen zaal al met ruime 85-58-cijfers van de Nederlanders. De finale in de BNXT League werd afgewerkt

Lees meer »

Lena uit ‘Ex on the Beach’ voelt zich mismeesterd door plastisch chirurg: “Hij heeft ook mijn mama lelijk toegetakeld”

“Ik was jong, en geloofde écht dat een operatie mijn leven beter zou maken.” Na haar doortocht in ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ kreeg Lena Semenova (25) – nu te zien in ‘Chasing Beauty’ – meerdere aanbiedingen van plastische chirurgen. Twee keer onderging de Nederlandse een Brazilian Butt Lift, maar die laatste operatie bleek het begin van een serieuze

Lees meer »

JYSK opent vestiging in Ieper

Op woensdag 19 juni opent JYSK een nieuwe winkel in Ieper. De internationale winkelketen vestigt zich in de vroegere gebouwen van speelgoedwinkel Fun op het winkelcentrum aan de Rijselpoort.
The post JYSK opent vestiging in Ieper appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Duitse kanselier Scholz dringt aan op versterking Oekraïense luchtverdediging

Een Russisch militair vliegtuig zou afgelopen vrijdag het Fins luchtruim boven de Finse Golf hebben geschonden. “We nemen dit vermoeden van territoriale schending serieus en er is een onderzoek ingesteld”, aldus het Finse ministerie van Defensie. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky is maandagavond in Duitsland aangekomen voor een internationale conferentie over de wederopbouw van zijn land. Volg hier alle ontwikkelingen.

Lees meer »

Michaël (59) wint strijd tegen telecomoperatoren, die nu mogelijk kastjes in heel Brussel moeten verven: “Ik wilde hun arrogantie afstraffen”

Na een gevecht van meer dan twee maanden heeft Schaarbekenaar Michaël de Borman (59) zijn slag thuisgehaald tegen de telecomoperatoren. Die moeten volgens uittredend staatssecretaris voor Stedenbouw Ans Peroons (Vooruit.brussels) de wet volgen en voortaan hun kabels en bakjes in een gelijkaardige kleur verven als de muur. “99 procent van de geplaatste kastjes zijn in overtreding.”

Lees meer »

Burgemeester Bram Degrieck niet verhoord na huiszoeking in kabinet: “Zowel niet als verdachte of als getuige”

Naar aanleiding van de huiszoeking op het gemeentehuis van De Panne is burgemeester Bram Degrieck niet verhoord of in verdenking gesteld. Dat meldt zijn advocaat Kristiaan Vandenbussche. Volgens zijn raadsman weet Degrieck dus zelfs niet waar het onderzoek precies over gaat.
The post Burgemeester Bram Degrieck niet verhoord na huiszoeking in kabinet: “Zowel niet als verdachte of als getuige”

Lees meer »