Hamas claimt grote raketaanval op Tel Aviv

17:17 De Palestijnse beweging Hamas zegt zondag een grote raketaanval op Tel Aviv te hebben uitgevoerd. Voor het eerst sinds maanden ging het luchtalarm in de Israëlische stad en omgeving af. 

Meer krantenkoppen in België

Voluit voor een medaille of vooral ervaring opdoen? Limburgse olympiërs spreken nog één keer voor de start van de Spelen

Het is zover. Vandaag starten de Olympische Spelen, de hoogmis van de sport. Parijs vormt dit jaar de thuishaven van de Olympische vlam. 14 Limburgse atleten hopen er minstens even hard te vlammen. De ene gaat voluit voor medailles, terwijl de andere vooral ervaring wil opdoen. VRT NWS Limburg en Sporza zaten nog één laatste keer samen met de atleten.

Lees meer »

Elon Musk steekt de draak met wereldleiders en miljardairs met absurde AI-modeshow

Joe Biden in een rolstoel, Donald Trump in gevangenisplunje, Kamala Harris als ‘bikinibabe’, … Ze passeren allemaal de revue in een absurde video die Elon Musk maandag op X plaatste. Het gaat om een door AI-gegenereerde modeshow waarin wereldleiders en miljardairs op een catwalk wandelen in extravagante outfits. De beelden werden al tientallen miljoenen keer bekeken.

Lees meer »

Charlotte Fouquet is nieuwe coördinator Toerisme Damme: “Inzetten op samenwerkingen”

Na bijna negen jaar Francis Gevaert heeft de toeristische dienst van Damme een nieuwe coördinator. De Oost-Vlaamse Charlotte Fouquet mag voortaan het toeristische beleid uitwerken. “Ik kijk ernaar uit om ook met de mensen uit de horeca en middenstand samen te werken”, klinkt het.
The post Charlotte Fouquet is nieuwe coördinator Toerisme Damme: “Inzetten op samenwerkingen” appeared first on

Lees meer »

Record van warmste dag ooit al na één dag verbroken

Het record van de warmste dag wereldwijd, gemeten op zondag 21 juli, is na één dag al verbroken. Dat zegt de Europese klimaatdienst Copernicus. De gemiddelde temperatuur op zondag bedroeg 17,09 graden, een dag later, op maandag 22 juli, was dat 17,15 graden.

Lees meer »

Vroegere en extra bussen moeten scholieren in de Westhoek tijdig op school krijgen: “We hopen dat bussen zullen rijden zonder defecten”

De Lijn voorziet vanaf volgend schooljaar vroegere en extra buscapaciteit in de Westhoek na aanhoudende problemen van scholieren die te laat op school kwamen. “We hopen dat de bussen zullen rijden zonder defecten”, aldus het gemeentebestuur van Zonnebeke.
The post Vroegere en extra bussen moeten scholieren in de Westhoek tijdig op school krijgen: “We hopen dat bussen zullen rijden

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Freddy en Sabien uit Izegem

Sabien Vancoillie (67) en Freddy Dusselier (72) uit de Krekelstraat trokken naar ‘t Cleen Schardouw in Sint-Eloois-Winkel voor de viering van hun 50ste huwelijksverjaardag.
The post Gouden huwelijksgeluk voor Freddy en Sabien uit Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »