Axel Buyle en Tom Moreel winnen koppeltornooi darts in Desselgem

Het tweede Dart Cave koppeltornooi in Desselgem is gewonnen door Axel Buyle en Tom Moreel. Het duo versloeg in de finale Pedro Clovyn en Nigel Coudeville met 6-4.

Waregemnaar Axel Buyle en Tom Moreel, op het tornooi onder de naam ‘Fred en Barney’, rekenden in de halve finale af met ‘De Swurfers’. Pedro Clovyn en de jonge Nigel Coudeville (amper 16 jaar, red.) uit Eernegem, voor de gelegenheid ‘The Sharks’, verrasten door vader en zoon Stefaan en M. Deprez te verslaan in de halve finale.

In de finale namen Axel en Tom meteen de bovenhand. Pedro en Nigel boden nog stevig weerwerk, maar dat bleek niet voldoende. Axel en Tom gingen zowat met alle prijzen lopen. Het duo won ook de prijs voor de meeste 180-scores. Axel Buyle voor de hoogste checkout (146). In totaal namen 32 koppels deel.

The post Axel Buyle en Tom Moreel winnen koppeltornooi darts in Desselgem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Toneelleraar voor rechter na seksueel misbruik van leerlingen: “Hij filmde ook onder rokken van meisjes op muziek- en basisschool”

Het parket van Halle-Vilvoorde eist een straf met probatie-uitstel tegen een voormalige toneel- en muziekleraar uit Beersel voor het seksueel misbruik van verschillende jonge meisjes die les bij hem volgden. Bij een huiszoeking bleek de man ook een gigantische collectie foto’s en video’s van gruwelijk seksueel kindermisbruik te bezitten.

Lees meer »

Voorzitter van Franse Les Républicains weigert op te stappen nadat hij opzij wordt geschoven door partijgenoten

De centrumrechtse Franse partij Les Républicains (LR) heeft woensdag haar leider Eric Ciotti opzijgeschoven. Ciotti bereikte – tot ongenoegen van zijn partij – een akkoord met de Franse radicaal-rechtse partij Rassemblement National (RN) om samen te werken met het oog op de vervroegde parlementsverkiezingen in het land eind juni. Ciotti lijkt echter niet akkoord te gaan met de beslissing.

Lees meer »

Sébastien (19), zoon van Véronique De Kock, gaat aan de slag als model: “Een mooie bijverdienste als student”

Na de zonen van Ilse De Meulemeester (53) en Debby Pfaff (49) zet ook de zoon van Véronique De Kock (47) zijn eerste stappen in de modellenwereld. Marketingstudent Sébastien Slaets (19) krijgt onderdak bij modellenagentschap Dominique Models en kan rekenen op de wijze raad van zijn ervaren mama. In dit exclusief gesprek vertelt hij alles over zijn eerste fotoshoot, zijn

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in Koekelare: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Koekelare trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Koekelare.
The post Verkiezingsresultaten in Koekelare: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw belandt met wagen in gracht langs E403

Op de E403 richting Kortrijk gebeurde dinsdagvoormiddag een verkeersongeval. Een vrouw belandde met haar wagen ter hoogte van Loppem in de gracht. De hulpdiensten snelden ter plaatse, maar de vrouw kwam er met de schrik vanaf.
The post Vrouw belandt met wagen in gracht langs E403 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cristiano Ronaldo charmeert: ‘CR7′ rijdt mindervalide meisje eigenhandig het veld op en scoort dan geweldig

Is er voor Cristiano Ronaldo (39) nog een basisplaats weggelegd in het huidige Portugal? Als daar nog twijfel over bestond, veegde CR7 die vraag gisteravond van tafel. Twee goals in de uitzwaaimatch tegen Ierland (3-0), waarvan de eerste een pareltje. Al vlak voor de wedstrijd gooide Ronaldo hoge ogen, toen hij een mindervalide meisje een erg mooi moment bezorgde.

Lees meer »

Fons en Monique laten Heilig-Hartkapel na botsing helemaal heropbouwen

Een mooi staaltje godsvruchtigheid, maar bovenal respect voor het verleden. Dat dreef Alfons Levrau en zijn vrouw Monique er toe om een meer dan honderd jaar oud kapelletje in Wakken helemaal te laten heropbouwen. Bijna twee jaar geleden lag het na een spijtig ongeval helemaal in puin.
The post Fons en Monique laten Heilig-Hartkapel na botsing helemaal heropbouwen appeared

Lees meer »

Fanfare van De Leiezonen schenkt cheque aan Somival

De Fanfare van Koninklijke Muziekvereniging De Leiezonen uit Desselgem schenkt na een reeks succesvolle voorstellingen een cheque van 750 euro aan Somival. “Vorig jaar brachten we een bezoek aan Lander Blomme uit Nieuwenhove. De tiener met een meervoudige beperking is een grote fanfarefan. Zijn enthousiasme bracht veel teweeg bij onze muzikanten en daarom besloten we
The post Fanfare van

Lees meer »

Molenstraat krijgt volgend jaar ook aangepaste verlichting

Volgend jaar vinden wegen- en rioleringswerken in de Molenstraat in Wervik plaats. Het gaat om een gewestweg. De gemeenteraad keurde een samenwerkingsovereenkomst goed voor de plaatsing van aangepaste verlichting.
The post Molenstraat krijgt volgend jaar ook aangepaste verlichting appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Duitse kanselier Scholz dringt aan op versterking Oekraïense luchtverdediging

Een Russisch militair vliegtuig zou afgelopen vrijdag het Fins luchtruim boven de Finse Golf hebben geschonden. “We nemen dit vermoeden van territoriale schending serieus en er is een onderzoek ingesteld”, aldus het Finse ministerie van Defensie. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky is maandagavond in Duitsland aangekomen voor een internationale conferentie over de wederopbouw van zijn land. Volg hier alle ontwikkelingen.

Lees meer »

Stemmen is een voorrecht

De Tieltse schrijfster Ann De Craemer geeft tweewekelijks een inkijk in haar leven.
The post Stemmen is een voorrecht appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schaakclub De Pionniers huldigt kampioenen

Schaakclub De Pionniers uit Tielt sloot onlangs het seizoen af met hun familiefeest in het Buurthuis. Tijdens een receptie en aansluitend even aanschuiven aan de frietmobiel mocht de club meer dan 60 personen verwelkomen. Naar goede gewoonte werden ook de winnaars van het clubkampioenschap, dat betwist werd in twee reeksen van telkens acht spelers, gehuldigd. In de B-reeks ging de

Lees meer »

En dan blijk je de enige ‘gewone’ passagier op een vliegtuig vol dolgedraaide Schotse voetbalfans

Van over heel Europa reizen voetbalfans de komende dagen naar Duitsland om hun nationale elftal naar een overwinning op het EK te juichen. Donderdag vlogen bijvoorbeeld duizenden dolenthousiaste Schotten naar München om hun team het vrijdag te zien opnemen tegen het Duitse elftal tijdens de openingswedstrijd van Euro 2024. Andere reizigers houden er dus beter rekening mee dat het er

Lees meer »