Auto eindigt op tramsporen door vergissing van bestuurder

Een wagen met vier inzittenden is afgelopen nacht op de tramsporen terechtgekomen in Oostduinkerke. Daarbij vielen geen gewonden.

 

Meer krantenkoppen in België

Crisisoverleg, familiemoment en 3 telefoontjes: dit ging vooraf aan de aankondiging van Joe Biden om uit presidentsrace te stappen

De Amerikaanse president Joe Biden heeft het definitieve besluit om de race te verlaten, genomen in slechts 48 uur tijd. Dat zeggen zijn campagnemedewerkers. Wekenlang vocht Biden voor zijn politieke overleven, maar uiteindelijk werd de druk van zijn Democratische achterban, donoren en de Republikeinse Partij te groot. Waarom heeft Biden die beslissing zo plots genomen? Wat is er het afgelopen

Lees meer »

210 festivalgangers betrapt met drugs op Tomorrowland, 18 mensen opgepakt omdat ze zonder ticket probeerden binnen te dringen

Het parket van Antwerpen en PolitieZone Rupel hebben een overzicht gemaakt van alle overtredingen die werden vastgesteld tijdens het eerste weekend van het dancefestival Tomorrowland. Daaruit blijkt dat 73 mensen gearresteerd werden om verschillende redenen en er voor meer dan 55.000 euro aan minnelijke schikkingen geïnd werd bij festivalgangers die betrapt werden op drugs.

Lees meer »

Rapper Soufiane Eddyani weer in de cel omdat hij enkelband had doorgeknipt: aanklager eist vijf jaar cel wegens verkrachting minderjarige meisjes

De Antwerpse rapper Soufiane Eddyani, bekend van de hit God Vergeef Me zit opnieuw in de gevangenis. Eddyani werd opgesloten omdat hij onder invloed van lachgas zijn elektronische enkelband had doorgeknipt. Eddyani stond dinsdag in Antwerpen voor de rechter, wegens de verkrachting van drie jonge meisjes. De procureur eist vijf jaar gevangenisstraf.

Lees meer »

Prominente politica doodgeschoten in West-Oekraïne

In het westen van Oekraïne is het gewezen rechts-nationalistische parlementslid Iryna Farion doodgeschoten. Farion is vooral bekend van haar anti-Russische uitspraken. De 60-jarige vrouw overleed in Lviv in het ziekenhuis aan haar verwondingen, nadat ze een kogel in het hoofd had gekregen.

Lees meer »

Vrachtwagenchauffeur overleden bij ongeval in Zeebrugge

Op een bedrijventerrein in Zeebrugge is gisteravond een 51-jarige Roemeense vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen bij een tragisch ongeval. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen in Brugge. Het slachtoffer werd aangereden door een 68-jarige collega die hem zijn parkeerplaats wilde laten overnemen.

Lees meer »

Historicus Dennis Bels (34) lijsttrekker Vlaams Belang Wevelgem

Dennis Bels (34) wordt tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in oktober lijsttrekker van het Vlaams Belang. Hij is sinds 2020 partijvoorzitter van de lokale afdeling. Dennis is van opleiding historicus en godsdienstwetenschapper.
The post Historicus Dennis Bels (34) lijsttrekker Vlaams Belang Wevelgem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Uitbraak Nipah-virus in India lijkt voorlopig onder controle, Marc Van Ranst: “Dit virus komt niet naar Europa”

Nadat het Nipah-virus eerder deze week dood van een 14-jarige jongen had veroorzaakt in India en de gezondheidsautoriteiten aan de alarmbel trokken, lijkt de situatie in het onmetelijke land vooralsnog onder controle. Al 17 testen uit de omgeving van de jongen zijn negatief teruggekomen. “Tot nu toe zijn er geen onverklaarde uitbraken”, zo stelt viroloog Marc Van Ranst gerust.

Lees meer »