Annelies Verlinden (CD&V) bij Luk Alloo: “Een mix tussen Open VLD en N-VA, daar zou ik op stemmen”

Televisiemaker Luk Alloo interviewt voor onze krant tot aan verkiezingsdag elke dag een politicus, 33 in totaal. Vandaag is het de beurt aan minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden. “Ik lach graag, maar politiek is geen entertainment. Ik neem dat ernstig.”

 

Meer krantenkoppen in België

‘Dronegate’ eist nieuw slachtoffer in Parijs: Canada stuurt ook bondscoach weg na ‘nieuwe onthullingen’

De spionagezaak blijft niet zonder gevolgen. Het Canadees Olympisch Comité heeft na twee begeleiders van het vrouwenvoetbalteam ook hoofdcoach Beverly Priestman naar huis gestuurd. Het gaat om assistent-coach Jasmine Mander en analyticus Joseph Lombari. Ze worden verantwoordelijk gehouden voor het bespieden van de training van Nieuw-Zeeland, de eerste opponent op de Spelen, met een drone.

Lees meer »

KIJK. Walter De Donder en Michiel De Meyer dollen met ‘vallende ster’ Marie Verhulst tijdens Samson-show

De beelden van Marie Verhulst (28) die struikelde over een podiumattribuut gaan viraal. Het ongelukje gebeurde tijdens de première van de gloednieuwe ‘Samson & Marie Zomershow’ in Plopsaland De Panne. Gelukkig hield ze er niets aan over. Collega’s Walter De Donder (meneer De Burgemeester) en Michiel De Meyer (Brandweerman Bill) dollen met de situatie in deze nieuwe HLN Showbits.

Lees meer »

Jaar na het verlies van ‘Juliettetje Kroketje’ verwelkomt Annelies (42) nieuwe baby: “Ik kon de tijd niet nemen om jarenlang te rouwen”

In april vorig jaar moest Annelies Segaert (42) afscheid nemen van haar vierjarige dochtertje Juliette, die onverwacht overleed. Ondanks het zware verlies kreeg Juliette een bijzondere manier om herinnerd te worden: op Annelies’ verzoek werden de sociale media met roze hartjes overspoeld als eerbetoon aan ‘Juliettetje Kroketje’. Nu, een jaar later, heeft Annelies haar gezin uitgebreid met zoontje Clément. “Ik

Lees meer »

IN BEELD. De opmerkelijkste beelden van de openingsceremonie van de Olympische Spelen

De Olympische Spelen zijn vrijdagavond officieel van start gegaan. 37 Belgische atleten namen deel aan de vier uur durende openingsceremonie op de Seine. Natgeregend, maar veilig en wel bereikten de atleten en de olympische vlam het eindpunt; de Eiffeltoren. Ook koning Filip, koningin Mathilde en premier Alexander De Croo ontsnapten niet aan de regen tijdens de openingsceremonie. Bekijk hier de

Lees meer »

Met figuurtraining leer je alle spieren te gebruiken in Oudenburg

Sinds enkele weken geeft Lien De Muynck figuurtraining in sporthal Ter Beke. “Denk maar niet dat het heel intens is, neen, we doen het rustig aan zodat iedereen kan deelnemen. Belangrijk is op die manier je eigen lichaam te leren kennen. Met mogelijkheden en beperkingen”, legt Lien uit.
The post Met figuurtraining leer je alle spieren te gebruiken in

Lees meer »