Affiche Jeremie Vaneeckhout (Groen) afgescheurd in eigen tuin: ‘Pure intimidatie’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“Een dag vol emoties”: Paul Lietaer brengt tijdens 12 uren van Wervik mooi eerbetoon aan grootste fan Serge Vuylsteker

Tijdens de autorally 12 uren van Wervik zorgde de ervaren veelwinnaar Paul Lietaer samen met de organisatoren van autoclub Scuderia Vervica zaterdag voor een heel mooi gebaar ter nagedachtenis van Serge Vuylsteker uit de Leopoldstraat in Wervik.
The post “Een dag vol emoties”: Paul Lietaer brengt tijdens 12 uren van Wervik mooi eerbetoon aan grootste fan Serge Vuylsteker appeared

Lees meer »

Politie haalt twintiger met nepwapen van de trein

Een zestal jongeren – grotendeels tieners – werden zaterdagochtend tijdens een tussenstop in Leuven van de trein gehaald door de politie toen ze uit Wallonië met de trein op weg waren naar Oostende. Dat gebeurde nadat een treinbegeleider had gemeld dat één van hen een wapen bij zich had.

Lees meer »

Fietser (75) komt om het leven in Kortemark, omstandigheden nog onduidelijk

Een 75-jarige fietser uit Hooglede is donderdagochtend om het leven gekomen in Kortemark. Wat er precies gebeurde, is nog erg onduidelijk. Wellicht werd de man aangereden. “Een deskundige moet meer duidelijkheid brengen”, meldt het parket van West-Vlaanderen.
The post Fietser (75) komt om het leven in Kortemark, omstandigheden nog onduidelijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bommelding bij distributiecentrum van farmaceutisch bedrijf Livlina in Tessenderlo: 100 mensen geëvacueerd, speurhonden doorzoeken bedrijf

De politie van Beringen-Ham-Tessenderlo heeft vanmorgen een bommelding gekregen bij het distributiecentrum van farmaceutisch bedrijf Livlina in Tessenderlo. Een 100-tal mensen – medewerkers van het bedrijf en het aanpalende bedrijf Practimed – zijn uit voorzorg geëvacueerd. De politie controleert momenteel het bedrijf met speciaal getrainde honden. Een kleine explosie op het terrein eerder vandaag zou niets met de melding te

Lees meer »

Russisch staatsbezoek aan Noord-Korea officieel afgetrapt

De Russische president Vladimir Poetin en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un hebben woensdag een grote ceremonie bijgewoond op het centrale plein van de hoofdstad Pyongyang. Het gaat om het officiële startschot van het Russische staatsbezoek, aldus Russische persagentschappen.

Lees meer »

Uittredende parlementsleden Wouter De Vriend en Björn Anseeuw blikken terug: “Lokaal de vernieuwing doorzetten na oktober”

Kamerleden Wouter De Vriendt (Groen) en Björn Anseeuw (N-VA) trekken eind juni de deur van het parlement achter zich dicht. Ze blikken tevreden terug en zitten op één lijn in hun evaluatie van de verkiezingen. Ook over wat er na 13 oktober nodig is voor Oostende, hebben ze een duidelijke mening.
The post Uittredende parlementsleden Wouter De Vriend en

Lees meer »