Voetbaltornooi voor de jeugd in Deerlijk

Veel ploegen en veel supporters waren aanwezig voor het jeugdvoetbaltornooi van Deerlijk Sport. Enkel de zaterdagnamiddag zorgde een lange regenbui voor wat hinder.

Het was twee dagen voetbalfeest met voor de allerkleinsten (U6) een dribbelfestival. De U6 van Deerlijk Sport (foto) was er vroeg bij voor hun dribbelplezier. Ook trainer Piet Detollenaere en tornooiverantwoordelijk Lukas Viaene mochten mee op de foto.

Lukas vertelde zondagavond over het succes van het tornooi. “Bij de U7 was het ploegje uit Emelgem-Kachtem de primus. Bij de U8 de A-ploeg van Deerlijk en bij de U9 Hulste.

Zondag won de A-ploeg van de thuisspelers bij de U11, en bij de oudere reeksen trokken Kortrijk, Oostrozebeke en Heule aan het langste eind. (MVD/foto MVD)

The post Voetbaltornooi voor de jeugd in Deerlijk is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Centrumvernieuwing in Kuurne weer een stapje dichter bij eindafwerking

Deze week is een belangrijke mijlpaal bereikt in de werkzaamheden van de Kuurnse centrumvernieuwing. De allerlaatste rioleringsbuizen werden succesvol geplaatst op het kruispunt van de Kon. Leopold III-straat en de Twaalfde-Liniestraat.
The post Centrumvernieuwing in Kuurne weer een stapje dichter bij eindafwerking appeared first on KW.be.

Lees meer »

Weermodellen hinten op zomerse temperaturen volgende week: eindelijk lange droge periode of toch opnieuw fel onweer?

Met de meteorologische zomer is het niet gelukt, maar zal de start van de astronomische zomer ons dan toch eindelijk wat zomerweer bezorgen? In de nieuwste berekeningen van de weermodellen zien we immers een verandering naar warmer weer opduiken. Maar hoe warm zal het precies worden? Krijgen we misschien voor het eerst een tropische dag van 30 °C? En betekent

Lees meer »

West-Vlaams productiehuis Geronimo bundelt krachten met Nederland en maakt ‘Bestemming X’ voor Duitsland

Productiehuis Geronimo, dat opgericht werd door Emanuel Vanderjeugd en Jasper Moeyaert, slaat zijn vleugels uit over de grenzen heen. Met de start van een internationaal productiehuis maken ze straks ook samen met Nederland een Duitse versie van paradepaardje ‘Bestemming X’.
The post West-Vlaams productiehuis Geronimo bundelt krachten met Nederland en maakt ‘Bestemming X’ voor Duitsland appeared first on KW.be.

Lees meer »

Het EK volgen doet hij doorgaans thuis, maar koning Filip reist zaterdag wel af naar Keulen om de Rode Duivels te steunen

Hij is koning én fan van koning Voetbal. Filip (64) reist zaterdag naar Keulen om er de Rode Duivels aan te moedigen op het EK voetbal. Een traditie, want onze vorst woont elk toernooi minstens één wedstrijd live bij. Waarom vindt hij dat zo belangrijk? En heeft de koning een favoriete speler? “Die blunder zette Mathilde achteraf met veel humor

Lees meer »

Na ‘Zomerhit’ deelt Garry Hagger nu het ‘Zomerlicht’

Na ‘Horizon’, zijn meest succesvolle single van de afgelopen jaren, goed voor een massa airplay en ruim 50.000 Spotify-streams, deelt Garry Hagger nu het langverwachte ‘Zomerlicht’. Vanaf vandaag is zijn gloednieuwe single digitaal beschikbaar. Opnieuw werkte Garry samen met het team van de Nederlandse succesproducer Oliver (de la) Rosa. Samen met zijn liveband, maar ook individueel, is Garry klaar voor

Lees meer »

De Tuinkabouters 10.0 staan op podium Plectrumfestival in Ichtegem

De Tuinkabouters zijn ooit begonnen als een gelegenheidsgroepje met een aantal KSA-leiders en wisselden in de loop der jaren vaak van bezetting. Echt optreden hebben ze in het verleden nooit gedaan, maar wel heel wat opnames gemaakt.
The post De Tuinkabouters 10.0 staan op podium Plectrumfestival in Ichtegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rijhuis in Vlaanderen kost evenveel als vrijstaand huis in Wallonië

De huizenprijzen zijn in het eerste kwartaal vrij stabiel gebleven in België, appartementen werden wel 2 procent duurder in een jaar tijd. De mediaanprijs van een vrijstaande woning in Wallonië (300.000 euro) ligt nu op hetzelfde niveau als de prijs van een twee- of driegevelwoning in Vlaanderen (299.000 euro), zo blijkt uit cijfers van het Belgische statistiekbureau Statbel.

Lees meer »