Twee fietsers raken lichtgewond na aanrijdingen door wagens

De ziekenwagens van Poperinge en Ieper moesten zaterdag rond de middag kort na elkaar uitrukken voor twee ongevallen met fietsers.

De ongevallen gebeurden rond even voor 12 uur en 12.30 uur. Het eerste ongeval gebeurde op de Westouterstraat in het centrum van Poperinge. Een fietser werd er aangereden door een ander voertuig en raakte daarbij lichtgewond. De bestuurster van de wagen waarmee de botsing gebeurde verkeerde in lichte shock. De ziekenwagen kwam ter plaatse voor de nodige verzorging.

Dat gebeurde even later ook op de Ruuschaartstraat in Voormezele. Daar werd een fietser aangereden door een auto op de rotonde. De fietser liep daarbij lichte verwondingen op. (JH)

The post Twee fietsers raken lichtgewond na aanrijdingen door wagens is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

CC Kruispunt stelt nieuw cultureel programma voor

CC Kruispunt in Diksmuide stelde niet enkel het cultuuraanbod voor het nieuwe seizoen voor, maar vierde vorige vrijdag ook 30 jaar Kruispunt. Het werd een ludieke voorstelling gebracht door Piv Huvluv die tussendoor ook het panelgesprek leidde.
The post CC Kruispunt stelt nieuw cultureel programma voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

NEW23 in Maldegem is veel meer dan café: “Nieuw concept slaat aan”

Nadat er de laatste tijd heel wat horecazaken verdwenen, heeft Maldegem er in de Nieuwstraat met NEW23 weer een leuk adresje bij. Zaakvoerders Ellie Audenaert (57) en Esmeralda Martens (56) baatten vijf jaar lang café Den Oldies in de Stationsstraat uit. “Ons nieuw concept slaat aan.”
The post NEW23 in Maldegem is veel meer dan café: “Nieuw concept slaat

Lees meer »

Uur lang op receptie, zonder te zitten: maand na lelijke val is koning Albert (90) weer zijn opgewekte zelf

Het is exact een maand geleden dat koning Albert onwel werd op vakantie in Frankrijk en lelijk ten val kwam. Maar de gepensioneerde vorst, die vorige week 90 is geworden, stáát er weer. Letterlijk en figuurlijk. Aan de zijde van koningin Paola (86) en schoondochter prinses Claire (50) woonde hij opgewekt een één uur durende prijsuitreiking bij. Inclusief de receptie

Lees meer »

Spoorwegovergang en kruispunt Gruuthusestraat-Bedevaartstraat vanaf zaterdag maand afgesloten voor werken

Vanaf zaterdag 15 juni tot en met vrijdag 19 juli wordt het kruispunt van de Gruuthusestraat met de Bedevaartstraat in Tielt afgesloten, net als de spoorwegovergang. Na de heraanleg zal er eenrichtingsverkeer in de Bedevaartstraat ingevoerd worden.
The post Spoorwegovergang en kruispunt Gruuthusestraat-Bedevaartstraat vanaf zaterdag maand afgesloten voor werken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jeugdverenigingen in Beernem en Oedelem geteisterd door vandalenstreken: “Ze lieten zelfs hun handtekening achter met stift”

Zowel in de lokalen van Chiro Oedelem, de gebouwen van Oranje Beernem als in de ruimtes van de Scouts van Beernem haalden jongeren de laatste weken vandalenstreken uit. Hoewel de schade niet altijd bijzonder groot is, trekken de jeugdverenigingen aan de alarmbel. Burgemeester Jos Sypré (CD&V) reageert verbolgen op de feiten. “Deze mensen zetten zich vrijwillig in voor de lokale

Lees meer »

9 jaar cel voor de ‘Bling bishop’ voor oplichten parochiaan: flamboyante priester zelf ook bestolen voor 1 miljoen dollar aan juwelen tijdens mis

Lamor Whitehead (45) is veroordeeld tot 9 jaar gevangenisstraf voor oplichting van, onder anderen, een van zijn parochianen. De flamboyante priester van Brooklyn is een opvallend figuur. Hij zat in het verleden al eens in de cel en werd zelf twee jaar geleden overvallen tijdens een mis, die live werd gestreamd. Dieven gingen toen aan de haal met juwelen van

Lees meer »