Toponderhandelaar Heidi Nieboer leert u krijgen wat u wilt: ‘Ook een ‘nee’ kan het begin zijn van een interessante onderhandeling’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“De klok loopt hier al jaren 10 minuten voor”: Magrietje (86) al meer dan 60 jaar de waardin in café Oud Gemeentehuis

Niet enkel café Oud Gemeentehuis, maar ook de alom gewaardeerde waardin Magrietje behoren tot het Winkels erfgoed. Al meer dan 60 jaar staat ze er achter de toog. Winkelnaars gaan niet naar ‘t Oud Gemeentehuis, maar naar Margrietjes…
The post “De klok loopt hier al jaren 10 minuten voor”: Magrietje (86) al meer dan 60 jaar de waardin in

Lees meer »

Kortrijk2030-Date zet laatste rechte lijn kandidatuur Culturele Hoofdstad nog eens extra in de verf

België levert in 2030 de Europese Culturele Hoofdstad af en Kortrijk is één van de kandidaten. Op 2 september dient de stad zijn kandidatuur in. Tijdens de Kortrijk2030-Date op de Transfo-site in Zwevegem werd samen met de 13 gemeentes uit de regio Zuid-West-Vlaanderen gedroomd van een brede programmatie die de eigenheid van de regio in de kijker zet.
The

Lees meer »

“Ik wil niet moeilijk of onnozel doen”: voorspelt Kevin De Bruyne’s zonnige humeur een orkaan tegen Slovakije?

Zeurderige ballads heeft Kevin De Bruyne (32) voor even uit zijn repertoire geschrapt. Zuchten en blazen op een persconferentie niet. Toch zegt een De Bruyne in een goeie luim nog altijd wat hij denkt. Op minder dan 24 uur van de EK-opener zet een aanvoerder de toon bij de Rode Duivels. Zou zijn zonnige lichaamstaal een orkaan voorspellen? Impressie vanuit

Lees meer »