Rechter verwerpt vraag van Alec Baldwin om niet vervolgd te worden: “Geen sprake van kwaad opzet van aanklagers”

Een rechter in New Mexico heeft de motie van Hollywoodacteur Alec Baldwin, die vroeg om de aanklacht tegen hem rond de dodelijke schietpartij op een filmset, afgewezen. Dat melden Amerikaanse media.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG BK WIELRENNEN. Naast Remco Evenepoel haakt ook Tim Wellens af voor BK

Zondag staat het BK wielrennen op het programma. Remco Evenepoel wilde maar wat graag nog een jaar langer rondrijden in de tricolore trui, maar door ziekte liggen er kansen voor onder anderen Wout van Aert, Jasper Philipsen, Tim Merlier, Arnaud De Lie, Maxim Van Gils, Thibau Nys en Jasper Stuyven . Volg het Belgisch kampioenschap op de voet in onderstaande

Lees meer »

WHO waarschuwt voor vervalste Ozempic

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwt voor namaakmedicijnen voor diabetes die in omloop zijn. Het gaat om Ozempic, het bekende medicijn met de werkzame stof semaglutide, dat ook in de EU is goedgekeurd voor de behandeling van diabetes type 2. Omdat Ozempic ook de eetlust onderdrukt, wordt het steeds vaker gebruikt om af te vallen.

Lees meer »

Britse minister van Defensie waarschuwt voor “bizarre taferelen” tijdens bezoek van Poetin aan Noord-Korea

De Britse minister van Defensie Grant Shapps waarschuwt voor “bizarre taferelen” die vandaag te zien zijn bij het bezoek van de Russische president Vladimir Poetin (71) aan Noord-Korea. Hij verwijst daarmee naar de bombastische ceremonie die Poetin te beurt viel op het centrale plein van de hoofdstad Pyongyang, even voor hij een strategisch partnerschapsakkoord ondertekende met de Noord-Koreaanse leider Kim

Lees meer »

Rechter laat aanklacht tegen Alec Baldwin vanwege van onvrijwillige doodslag bij opname film niet vallen

Een poging van de Amerikaanse acteur Alec Baldwin om de aanklacht van onvrijwillige doodslag tegen hem van tafel te krijgen, is door een rechter in New Mexico afgewezen. De rechtbank vindt dat een jury moet beslissen of roekeloosheid heeft geleid tot de dood van cameravrouw Halyna Hutchins tijdens opnames van de western Rust in 2021, meldt het blad ‘Variety’.

Lees meer »

Dit is waarom Belgische voetbalsupporters gewaarschuwd worden voor het Duitse ‘Zombieland’: “Het zijn wilde dieren”

De politie heeft één duidelijke boodschap voor de Belgische supporters die arriveren in Frankfurt: “Blijf weg van het station.” Tussen de blinkende banken en wolkenkrabbers in de miljoenenstad schuilt immers een duistere wereld. Overvallen, vechtpartijen en drugs zijn er de trieste dagelijkse realiteit. Welkom in ‘Zombieland’: een stationswijk gevuld met 3.300 drugsgebruikers, 300 dealers en bijna 30 criminele feiten per

Lees meer »