Nog steeds duizenden Belgen vergeten buitenlandse rekening te melden

18:11 Jaarlijks onderzoekt de fiscus meer dan 6.000 dossiers van Belgen die hun inkomsten uit buitenlandse rekeningen mogelijk niet hebben aangegeven. 

Meer krantenkoppen in België

Een triomfantelijke Jean-Marie Dedecker: “Ik word koning”

Jean-Marie Dedecker, lijsttrekker van de federale lijst van N-VA in onze provincie , is als een koning onthaald in sportzaal Schiervelde in Roeselare, waar zijn West-Vlaamse partijgenoten verzamelden na de stembusslag.
The post Een triomfantelijke Jean-Marie Dedecker: “Ik word koning” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Christophe zoekt Brenda die haar portefeuille wellicht in 1986 verloor in botsauto

Toen Christophe Vancoillie een oude botsauto aan het opknappen was, trof hij er een verloren portefeuille in aan. Identiteitskaart, bloedgroepkaart en zelfs nog Belgische franken. Alles zat 40 jaar lang verborgen. De man startte een zoektocht met één duidelijke missie: “Wie en waar is Brenda?”
The post Christophe zoekt Brenda die haar portefeuille wellicht in 1986 verloor in botsauto

Lees meer »

LIVEBLOG DUITSLAND-SCHOTLAND. Topsfeer in bomvolle fanzone, Duitse coach Nagelsmann: “Geen supersterren, wel gevaarlijk”

Gastland Duitsland en Schotland trappen het EK voetbal vanavond op gang. En de sfeer zit al een hele dag goed. Duitse en Schotse fans verbroederen op het bekende Marienplatz – dat even bomvol stond – en het fandorp aan het Olympiapark. Volg alle ontwikkelingen, van de voorbereidingen voor de match tot de wedstrijd zelf, op de voet in de liveblog

Lees meer »

“Ideale voorbereiding op Parijs”: Kinesist Jelle Duthoit stoomt Belgian Cats klaar voor Olympische Spelen

Dit weekend trekken de Belgian Cats, onze nationale basketdames, hun voorbereidingscampagne op de Olympische Spelen op gang in De Lange Munte. Ze worden bijgestaan door hun hoofdkinesist, die een praktijk in Kortrijk heeft. “De stad Kortrijk doet veel moeite voor de Cats”, benadrukt Jelle Duthoit.
The post “Ideale voorbereiding op Parijs”: Kinesist Jelle Duthoit stoomt Belgian Cats klaar voor

Lees meer »

De Klijte kerremesse opent met optreden van Luc Steeno en Yves Segers

Op vrijdag 14 juni komen Luc Steeno en Yves Segers naar de feesttent in De Klijte, om de jaarlijkse kermis in het dorp te openen. Verder staan er onder meer een gratis vat, een rommelmarkt, een oldtimertractortreffen, een Klijteballenworp en de EK-match van de Rode Duivels op groot scherm op het programma.
The post De Klijte kerremesse opent met

Lees meer »

Gemeente bedankt scholen voor opruimacties

Dit schooljaar is de werkgroep Zwerfvuil van de gemeentelijke adviesraad (minaraad) samen met de twee Oostrozebeekse basisscholen opnieuw de strijd aan met het zwerfvuil aangegaan.
The post Gemeente bedankt scholen voor opruimacties appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stad Brugge lanceert mocktailwedstrijd rond alcohol en drugs in het verkeer

Stad Brugge lanceert een wedstrijd voor wie een nieuw of vernieuwd rijbewijs komt ophalen. Bedoeling is deelnemers aan te zetten om na te denken over hun motivatie om zonder alcohol / drugs te rijden. “Het ophalen van een nieuw of vernieuwd rijbewijs is een ideaal moment om zowel nieuwe als ervaren chauffeurs aan hun engagement om nuchter te rijden te

Lees meer »