Nog één keer in Carré: Youp van ’t Hek speelt allerlaatste voorstelling

Youp van ’t Hek speelt zaterdagavond zijn laatste voorstelling. De 70-jarige cabaretier sluit dan zijn afscheidstournee De Laatste Ronde af in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Hij staat die avond voor de 276ste keer solo op het podium van Carré. 

Meer krantenkoppen in België

Snelle, maar gevaarlijke fatbike ook bij ons steeds populairder: “In minder dan 20 seconden drijf je de snelheid op tot 50 per uur”

In Nederland spreken ze al van een ‘plaag’. Maar ook bij ons duikt de stoere elektrische fatbike almaar meer op in het straatbeeld. Wat maakt de coole fiets met dikke banden die er als een brommer uitziet bij de jeugd écht zo populair, en gevaarlijk? En moeten we ons, na de e-step, ook over de fatbike in Vlaanderen zorgen maken?

Lees meer »

KIJK. Sterrenchef Nick Bril draait eenzame dj-set op Tomorrowland

De tweede festivaldag van Tomorrowland is inmiddels van start gegaan met een opvallende naam op de line-up: sterrenchef Nick Bril. De sterrenchef reed in januari met zijn terreinwagen over een stagiair waarna die laatste zijn benen verloor. Bril stond na het incident al op Extrema Outdoor als dj, maar kon vandaag op opvallend weinig publiek rekenen tijdens zijn dj-set.

Lees meer »

Twee weken wegenwerken op E17 richting Frankrijk tussen Kortrijk en Aalbeke

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert in augustus twee weken wegenwerken uit op de E17 richting Frankrijk tussen Kortrijk en Aalbeke. Het asfalt en de wegmarkeringen worden er vernieuwd. Om hinder te beperken, vinden de werken plaats na de festivalweekends van Alcatraz en Kamping Kitsch Club in Kortrijk. Het verkeer zal tijdens de werken over twee rijstroken moeten in plaats

Lees meer »

Hubert Rubbens leidt mee opening Olympische Spelen in goede banen

De openingsceremonie van de Olympische Spelen, vrijdagavond 26 juli in Parijs, belooft bijzonder spectaculair te worden. Geen klassieke opvoering in een stadion, maar wel een grote bootshow op de Seine zal het grootse sportevent opluisteren. Daarbij mag één Belg – een Oostendenaar dan nog – de handen uit de mouwen steken: Hubert Rubbens (60), bekend als bezieler van Oostende voor

Lees meer »

De echte ‘Anne’ en fake ex-lief Ingeborg: ‘Tien om te zien’-special rond Clouseau zit vol verrassingen en geheimen

40 jaar Clouseau, dat mag al eens gevierd worden. Met een ‘Tien om te zien’- special bijvoorbeeld. Aan de zeedijk in Westende werden Koen (56) en Kris Wauters (59) donderdag getrakteerd op een avond vol verrassingen van oude én nieuwe vrienden. Die hielden zich een dag lang verborgen voor de broers, maar onthulden wel graag hun meest bijzondere herinneringen en

Lees meer »

Iran en Rusland beginnen gezamenlijke manoeuvres in Kaspische Zee

Iran en Rusland bevestigen hun strategische samenwerking met gemeenschappelijke militaire manoeuvres in de Kaspische Zee. Op het programma van de twee marine-eenheden staan tactische oefeningen, reddingsacties en de aanpak van piraten, zei een woordvoerder van de Iraanse marine aan het nieuwsagentschap ISNA. Bij de manoeuvres zouden ook oorlogsschepen van de Iraanse Revolutionaire Garde ingezet worden.

Lees meer »